PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 328341
6,4 67 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

Bilety

ocenił(a) film na 10

Witam, ma ktos jakies info dotyczace rezerwacji biletow w kinach ? Od kiedy takie cos bedzie sie
odbywalo ? W tamtym roku pamietam ze ledwo co udalo mi sie kupic dlatego chcialem spytac
wczesniej ; )

ocenił(a) film na 9
patik1010

Trzeba obserwować stronę Imaxu, w tamtym roku pokazy przedpremierowe były już 25 i 26 grudnia więc rezerwacji biletów możemy się spodziewać pod koniec listopada albo na początku grudnia. Na oficjalne info jeszcze za wcześnie .

ocenił(a) film na 10
zioleklukas

Cenne info. Dzięki.

ocenił(a) film na 7
patik1010

Gdzieś widziałem oficjalne info na ten temat. Około 27 listopada.

ocenił(a) film na 9
patik1010

Ale to ogólnie, czy tylko o Imaxa chodzi?

ocenił(a) film na 7
Aredhel125

tak ogólnie, w zwykłych kinach można rezerwować jeszcze wcześniej niż w IMAX

patik1010

Polska premiera jest 27 grudnia, ale pewnie tak samo jak rok temu już 25 będzie można się wybrać do kina.

ocenił(a) film na 10
patik1010

W Heliosie, rok temu można było zarezerwowac bilety na przedpremierowe pokazy 2 tyg przed. Problem jedynie taki,że w tym czasie pracownicy kina nie bardzo wiedzieli jakie werrsje filmu dostaną <lol> :P
Wiem,że pytam trochę nie na temat, ale może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest,że na FW codziennie ok. 100 osób dodaje ten film do 'chęci obejrzenia'...czyżby zbliżał się nowy rekord :>

DaroO2222

Do rekordu pierwszej części raczej nie dobije, ale jeszcze z 5000 głosów powinno przybyć do premiery.

ocenił(a) film na 10
obleh

myślę,że więcej...jak tylko ruszy z kopyta grudniowa kampania w tv...ostatnie grona nieogarniętych, aczkolwiek zaciekawionych przybyszy również zaznaczy chęć obejrzenia :P

DaroO2222

Szkoda ze tak mało tematów.

ocenił(a) film na 9
patik1010

Trzy tygodnie przed premierą dobrze wejść na stronę kina lub do nich zadzwonić. Najczęściej są do zaklepania dwa tygodnie przed premierą, zwykle z rana. Rok temu tak było (pamiętam, bo musiałem wyjść z wykładu i zadzwonić do kina zaklepać bilet szybko) :D Więc dwa tygodnie przed premierą radzę czuwać :D