jakie źródło? już w I części miało być Dol Guldur, ba! już w LOTR ktoś płakał,że Dol Guldur być musi
Nie będzie, tak jak nie będzie Bombadila i tak jak nie będzie Bolga Wszystko to urojenia fanowskie, które zwykle zaczynają się od: "Chciałbym żeby w drugim Hobbicie...."
Bolg był na zdjęciach, na plakacie jednym, niby jak ma go nie być. Dol Guldur było w pierwszej części i ten wątek będą kontynuować w drugiej. Chcesz się kłócić to idź do sejmu.
Przecież w nowym zwiastunie była jakaś armia która maszerowała? Nie była to scena z początku bitwy?
Raczej ma rację, bo to prowokacja. Jedni będą mówić, że będzie, inni że nie będzie i tak oto temat wzbogaci się o 100 komentarzy.
Bo to jest prowokacja. Brak argumentów i faktów potwierdzających. Ja nie mówię, że bitwa będzie. Wątpię w to nawet, ale nie zakładam takich głupich tematów jak katedra.
Gdzie ty tu widziasz prowokację. Ogarnij się kmiocie. Jeśli zwyczajne zdanie Cię prowokuje to jesteś zwykłym frajerem.
Szczerze, będzie czy nie będzie tej bitwy to co z tego? Poważmie trzeba być idiotą, żeby coś takiego potraktować jako coś co powoduje kłótnie.
Szczerze? Gdybyś mu nie odp. prawdopodobnie temat poszedłby w zapomnienie, jako zignorowany i nikt tutaj nie wdawałby się w powiedzmy jakaś dyskusję. Ty dałeś początek łańcuszkowi kłótni, bo bezpośrednio autorowi tematu odp. 3 osoby reszta to już cześć tegoż łańcuszka. Mnie też takie tematy wkurzają bo widać , że jakiegoś głębszego przesłania nie mają, ale każdy ma prawo napisać co chce. A to czy będą one rozwijanie itp. zależy od nas. Zakładam więc , że gdybyśmy nie dali się „podpuścić” , to temat zostałby zignorowany i nikt teraz nie zajmowałby się analizą tego kto jest tu np. trollem. Teraz kiedy już wyczytaliśmy, że jest to typ człowieka „ja wiem”, może nie dawajmy satysfakcji , że kłócimy się tu i zajmijmy się pisaniem czegoś innego w innym temacie?
Wybcz dzisiaj ten śmieć przegiął. Powziąłem już odpowiednie kroki żeby wypie*dolili go stąd na amen. Nie może być przyzwolenia na takiego psychopatę jak ten śmieć.
To jest forum publiczne kretynie, a nie prywatne wiadomości więc śmieciu tonuj język. Ciesz się bo już niedługo tu chamie będziesz siedział.
Za późno straciłem cały szacunek do Ciebie. Za to jak ty chamsko traktujesz ludzi i nie szanujesz zdania innych. I ty masz czelność chamie mi pisać o tym co sobą reprezentuje? Ty który jesteś największa świnią tego forum. Powiedziałem Ci wyraźnie. Dopóki nie zaczniesz szanować innych i ich nie obrażać dopóty nie będzie spokoju. Wchowanie chyba w chlewie odbierałeś. W takim razie pozbieraj sobie wszystki moje bluzgi na Ciebie, bo ja zbieram rzeczy na Twój temat. Chcesz mieć sprawę karną za odmawiania prawa do wolności słowa? To Twoja ostatnia szansa na normalność. Pomyśl zanim cokolwiek odpiszesz.
Dobra, a czy możemy zakończyć już tu tą dyskusję? Bo ten temat już nie służy swojemu pierwotnemu celowi (jakikolwiek by nie był) ale jest po prostu miejscem do sprzeczek, co średnio „reprezentacyjnie” wygląda jak ktoś „obcy” wejdzie szukać inf. o filmie czy nowym zwiastunie. Prowadzicie między sobą walkę na tylu frontach na tym forum, że jeden mniej front nikomu różnicy nie robi …
Dałem mu ostatnią szansę. Mam dość, że on obraża każdego kto tylko cokolwiek powie nie po jego myśli. Mam dosyć tego zbolałego chama. Koniec z tym.
Jak chcesz. Dziś na ten moment tylko postuluję o zakończenie dyskusji (kłótni o wszystko i o nic jednocześnie) w tym temacie. Bo jak na razie jest on w „TOP 5” a raczej nie znajdujemy w nim treści godnych uwagi dla każdego , zwłaszcza w dniu gdzie nasza uwaga powinna skupić się na nowym zwiastunie i wrażeniach po nim , a nie na tym kto, jak i gdzie się znów kłóci.
Ty naprawdę żadnej winy nie widzisz w sobie? I teraz zastanów się bardzo mocno nad odpowiedzią!
Dobra, propozycja z uwagi na nowy zwiastun do Ciebie i Straightlinesa . Odpuśćmy sobie już ten temat i uszczypliwe komentarze wobec każdego , nie piszmy już nic w tym temacie ( chyba, że ktoś jeszcze chce ciągnąć wątek pierwotny tematu) ale jeżeli nie i ma zamiar tylko toczyć walkę na słowo to nie dziś, niech zostaną w „TOP 5” tematy gdzie rozmawiamy o zwiastunie, filmie a nie gdzie na pierwsze tło wysuwa się co innego.
@calays Do kogo Ty piszesz.... Jeszcze nie kojarzysz największy forumowych trolli? Z takimi ludźmi nie ma dyskusji, to forum już widziało tematy, w których kamilxxx przegadywał się z kimś przez bite 10 stron :)
Kamil spędził na forum więcej niż Jackson na planie trylogii i w montażowni. To prawdziwy fan, jakbym wydał własną książkę, chciałbym mięć takiego fanboya.
Wiem jak z nimi jest ale mam pokłady cierpliwości. Można by stwierdzić, że zarówno to co ja robię i to co robi straightlines jest pozbawione jakiegokolwiek sensu. Rozumiem też fakt , że raczej jest to nie możliwe abym moim wcinaniem się uspokoiła kogokolwiek. Jednak , jeżeli istnieje szansa , że chociaż utnę im rozmowę i kłótnie będą zajmować tylko 1 stronę tematu a nie np.10 jak przytoczyłeś to już jest coś ;)