Oczekujecie na kolejna część Hobbita tak jak ja ? Na stronie:
https://www.facebook.com/pages/Czekamy-na-Hobbit-Pustkowie-S mauga/539297256145497?fref=ts
na facebooku zobaczycie różne ciekawostki, ciekawe informacje, filmiki, wypowiedzi, zdjęcie i wiele, wiele więcej dotyczących Hobbita: Pustkowia Smauga. Zapraszamy do polubienia strony, polecajcie znajomym, żeby było nas coraz więcej. Strona powstała wczoraj i musimy ją nagłośnić. Bądźcie z nami !
Co jakiś czas będą zamieszczane różne rzeczy, jeśli macie coś ciekawego, piszcie na facebooku, chętnie zamieścimy ;)
Lepsza by była jakaś zakrojona akcja wymierzona w kierunku wydawnictwa AMBER, że olali dalsze części Kronik Hobbita.
Bo strona z newsami o Hobbicie i tak najlepsza jest oficjalna...więcej informacji i tak znając życie nikt nie wyciągnie. A nawet jeśli, to szybciej na forach się znajdzie niż na FB.
Więc co proponujesz? Ja tam mam gdzieś te kroniki, ale chętnie pomogę jeśli tylko chcecie wydać jakąś oficjalna notę z protestem wobec wydawnictwa Amber.
Tak tylko powiedziałem, ale wiem, że i tak jakieś oficjalne pismo do nich nic nie przyniesie, bo oni mają głęboko gdzieś swoich klientów.
Cóż... w sumie kroniki też pora bym i ja olał. Zapewne dwie pierwsze kroniki lada dzień wystawię na sprzedaż...bo nie lubię mieć czegoś co jest niekompletne.
Nie. Nawet nie chodzi o to, że angielskiego nie zrozumiem, bo zrozumiem, ale rzecz jasna nie w 100% a to żadna przyjemność dla mnie siedzieć i zaglądać do słownika, zamiast cieszyć się z produktu całkowicie po polsku... z produktu który miał być jedną, ciągłą linią.... no ale cóż... to AMBER a oni mają to do siebie, że i dzień przed premierą potrafią napisać krótko: "Przepraszamy, ale nie będziemy kontynuować tego wydania".
O i tyle w temacie :D
Czekaj a wydali oficjalne oświadczenie, że nie będą kontynuować serii tych kronik?
Ponoć na facebooku było to zamieszczone, ale wchodziłem na ich stronę na facebooku i niczego tam nie widzę.
Bardzo mnie zdziwił ten news dotyczący braku ciągłości Kronik...tym bardziej, że druga część Hobbita jest jeszcze bardziej wyczekiwanym filmem niż pierwsza... Kronika także miałaby większe wzięcie niż poprzednie części.... dziwny zabieg.
Moim zdaniem jak wyjdzie druga część hobbita, to będą kolejne części kronik, ale ja się nie znam, więc mogę się mylić..
"Bo strona z newsami o Hobbicie i tak najlepsza jest oficjalna." - Na pewno, ale u nas możesz po Polsku napisać swoje zdanie, wymienić się informacjami, itp.
"A nawet jeśli, to szybciej na forach się znajdzie niż na FB." - Niektórym łatwiej zobaczyć coś na facebooku, niż szukać na forach.
Spoko, sama idea na informacje jest OK ale wystarczająco jest ich dużo w sieci :-) Ale na pewno znajdzie się grupa ludzi która będzie tam mocno aktywna na stronie FB którą podałeś, czego zresztą życzę.
Co do Kronik... niestety logika nie idzie w parze z myśleniem zarządu Wydawnictwa Amber, gdyż podjęli oni decyzję o tym, że zwyczajnie oleją dalsze wydania kronik....
Szkoda, mam jedną kronikę i nie zbiorę przez nich kolekcji :/
Link do strony dla zainteresowanych informacjami na facebooku o Hobbicie , tamten nie wiem czy działa:
https://www.facebook.com/pages/Czekamy-na-Hobbit-Pustkowie-S mauga/539297256145497?hc_location=stream