W zeszłym roku królował Tolkien na filmwebie i tak jest także w tym roku. Aktualny ranking:
http://www.filmweb.pl/base/top/wantToSee/next12monthsWorld
ty sie nie udzielaj :) wspolczuje ci ze masz dwoch tatusiow, ale bez przesady nie komentuj moich postow. Dla mnie to tez jest najbardziej oczekiwana premiera roku, a caly hobbit byl i dalej jest najbardziej oczekiwanym filmem mojego zycia, nie licze lotra bo wtedy bylem zbyt mlody i czekalem krotko, na hobbita 10 lat. Mimo tego ze film jest bardzo slaby, obejrzalem go wczoraj po raz trzeci,bo dorwalem wersje blue ray. Jak widac sentyment pozostaje. Wiec smieciu mam nadzieje, ze rozumiesz czemu cie gnoje;) pewnie ciezko ci sie czyta ze zrozumieniem wiec w skrocie - czekalem 10 lat a zawiodl mnie na calej linii, myslalem ze w ogole jest to niemozliwe. I teraz zaluje ze Del Toro nie zostal rezyserem. Mysle, ze nie bez powodu zostal wybrany na rezysera jako pierwszy.
i nie wiem czy zauwazyles, na pierwsza czesc bylo 50 tys oczekujacych przed premiera. Na tą czesc bedzie 25 tys jak dobrze pojdzie, a przeciez uzytkownikow fillmwebu jest coraz wiecej.
50 tyś to rekord filmwebu przed premierą. Do grudnia spokojnie dojdzie do 40 tyś,a może nawet zbliży się do rekordu.