Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 329 tys. ocen
7,6 10 1 328945
6,4 50 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

Witam, wybieram się na ten film do Krakowa do IMAXa. Czy jest tutaj ktoś, kto widział go właśnie w IMAXie? Jakie odczucia? Proszę o pominięcie czy film się podobał czy nie, czy fajny, tylko o kwestie czysto techniczne. Jak się go oglądało w tym kinie, czy dobry obraz, dźwięk. Czy polecacie bym się właśnie tam wybrał, czy może pooglądał go w zwykłym kinie. Proszę o opinie i własne odczucia...

ocenił(a) film na 7
bob104

ja bylem w imaxie w 3d. w normalnych kinach 3d obraz jest taki ciemny natomiast w imaxie byl jasny i klarowny. nie bylo jakis rozmazan ekranu przy czym mogla by zabolec glowa. wygladalo wysmienicie, co tu duzo gadac ;)

Ade_Er

Ok, dzięki. A to Hobbita w IMAXie puszczają w 3D? Bo na stronie kina nie ma żadnej informacji, że jest w 3D tylko poddane obróbce DMR. Więc jak to jest z tym filmem w IMAXach?

ocenił(a) film na 7
Ade_Er

no w katowicach leci w 3d. w sumie nie wiem czy w 2d w ogole puszczają w sali imax . musialbys wejsc na strone imaxu.

Ade_Er

no właśnie patrzyłem na stronie imaxu i nie ma ani słowa o tym, czy jest w 3D czy nie. Więc nie wiem, ale pewnie i tak pojadę.

ocenił(a) film na 7
bob104

kumpel zamawial bilety wiec nie wiem czy pisalo cos o 3d lub 2d. skoro nie pisza na stronie, to chyba jest tylko w 3d w imaxach