PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 328341
6,4 67 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=590398330995776&set=a.590398254329117.107 3741836.160617097307237&type=1&theater

katie_17

Własnie miałem wkleic:) Moim zdaniem najlepszy plakat jaki do tej pory się ukazał:)

ocenił(a) film na 9
katie_17

FENOMENALNY :) Faktycznie jeden z najlepszych.

ocenił(a) film na 8
katie_17

Bardzo fajny! Warto zwrócić uwagę, że Smaug ma na nim również przednie łapy, a nie jak dotychczas myślano tylko tylne ;)

katie_17

The Best, ale czy ostateczny, który będzie promować film w kinach?

hr_dooku

Moim zdaniem ten plakat jest tak rewelacyjny, że powinien byc oficjalnym. Niestety, w kinie byłem pare dni temu i na ścianie wisiał ten z głownej strony filmwebu. On też nie jest zły, ale ten nowy przebija wszystko.

ocenił(a) film na 9
katie_17

Świetny i klimatyczny.

ocenił(a) film na 9
katie_17

Faktycznie wspaniały ..bardzo mi się podoba.

ocenił(a) film na 9
katie_17

A mi zdecydowanie bardziej podoba się pierwszy z Bilbem. Główny bohater na tle celu podróży całej wyprawy, skromny a jednak mistyczny i wymowny. Mały Hobbit w wielkim świecie!
Natomiast jeśli chodzi o nowy plakat z postaciami to i tak te z WP prezentują się lepiej, choć ten jest również ciekawie zrobiony z fajkowym Smaugiem na czele:) Póki co na u mnie na ścianie zawiśnie Bilbo i Erebor :)

ocenił(a) film na 9
zioleklukas

Popieram. Pierwszy plakat ma jakąś taką głębię... ten obecny jest owszem, efektowny, ale nie ma tego "czegoś" :-)
Cieszę się, że jednak w kinach będzie widniał plakat z Bilbem i widokiem na wejście do Ereboru :-)

ocenił(a) film na 7
khazad7_2

Pełna zgoda Khazad:) Jeszcze 38 dni do premiery:)

ocenił(a) film na 6
katie_17

Plakat fajny, w sumie trzyma poziom tych z WP ( z ważniejszymi postaciami na plakacie) Ale ciekawszy jest ten pierwszy ;)

ocenił(a) film na 8
katie_17

GENIALNY ;D !!! I jeszcze ten kształt smoka z dymu, po prostu świetne ;)

calays

Pomysł z fajką i smokiem bardzo ciekawy:)

katie_17

Fajny... ale jest masa podobnych z różnych innych filmów. Podobny układ postaci itd. Dla mnie mało oryginalny aczkolwiek smok z dymu niezły