http://www.facebook.com/photo.php?fbid=590398330995776&set=a.590398254329117.107 3741836.160617097307237&type=1&theater
Bardzo fajny! Warto zwrócić uwagę, że Smaug ma na nim również przednie łapy, a nie jak dotychczas myślano tylko tylne ;)
Moim zdaniem ten plakat jest tak rewelacyjny, że powinien byc oficjalnym. Niestety, w kinie byłem pare dni temu i na ścianie wisiał ten z głownej strony filmwebu. On też nie jest zły, ale ten nowy przebija wszystko.
A mi zdecydowanie bardziej podoba się pierwszy z Bilbem. Główny bohater na tle celu podróży całej wyprawy, skromny a jednak mistyczny i wymowny. Mały Hobbit w wielkim świecie!
Natomiast jeśli chodzi o nowy plakat z postaciami to i tak te z WP prezentują się lepiej, choć ten jest również ciekawie zrobiony z fajkowym Smaugiem na czele:) Póki co na u mnie na ścianie zawiśnie Bilbo i Erebor :)
Popieram. Pierwszy plakat ma jakąś taką głębię... ten obecny jest owszem, efektowny, ale nie ma tego "czegoś" :-)
Cieszę się, że jednak w kinach będzie widniał plakat z Bilbem i widokiem na wejście do Ereboru :-)
Plakat fajny, w sumie trzyma poziom tych z WP ( z ważniejszymi postaciami na plakacie) Ale ciekawszy jest ten pierwszy ;)