pierwsza czesc wladcy pierscieni krecili ponad 10 lat temu , takze chlopak sie postarzal troche to wszystko , przynajmniej ja to tak widze , charakteryzacja nie ukryje wszystkiego
Wersja ewej, dlaczego Legolas był pulchniejszy: u tatusia na garnuszku jadł same luksusy i dobrze się odżywiał a w WP na wyprawie nie było już tak dobrze - stresy, walka, trudne warunki, to schudł.
warto dodać, iż wyglądał w WP młodziej, bo jak się schudnie to odejmuje się lat. stąd w Hobbicie starzej wyglądał, bo był własnie grubszy.
Może nawet ojciec mu czegoś dosypuje, żeby oczy mu rozjaśniały. jakiś dopalacz moze :D
Jakaś elficka kawa :D takiego kpa dostaje że mu oczy świecą :-) i tak skacze po tym. Też proste wytłumaczenie. Kawa i dobre jedzenie mogą zdziałać cuda :-)
Mocna, dobrze parzona kawa lepsza niż Red Bull :-) Jak wina były mocniejsze to kawa też. W Red Bullu masz duuuuużo cukru i kofeinę, a kawa lepsza, zdrowsza :-)
Może to jednak Red Bull dodał mu skrzydeł i dlatego tak skakał po głowach krasnoludów. Kto wie co oni tam piją, co to za wino w ogóle.
Jakieś elfickie prochy :-) Gandzio też nieźle zaszalał z tym Sauronem. Co oni tam biorą???!!! Ta wersja z kartelem narkotykowym jest coraz bardziej wiarygodna.
Elficki samogon - tak mocny, że aż kolor tęczówek wypala. A może kolor włosów też? To by wiele wyjaśniało...
hahahahahahaha tak to chyba do niego mówił jak był malutki. Legolasku hahahahahaha padłam"D
Legolasiku mój kochany, najpiękniejszy na świecie!
hahaha codziennie kilka filiżanek i oczy nie do poznania. W 3 części będzie miał białe prawie.
Hah, dobrze napisane ;-D Tatuś dokarmiał więc były tego skutki.
Na pewno wiek odgrywa tu znaczącą rolę, ale Legolas czy grubszy czy chudszy i tak prezentuję się nadzwyczaj dobrze
Czyli nie tylko mi się tak wydawało :) Faktycznie, troszkę pyzaty się zrobił na twarzy, ale w końcu 10 lat minęło. Trudno oczekiwać, że będzie wyglądał tak samo jak w Lotr. Tak czy siak - jego powrót do roli Legolasa wypadł bardzo dobrze, więc nie ma co się czepiać. :)
A pewnie, jako, że nie jest tym razem głównym bohaterem, mogę go przeboleć ;p A poza tym dostałem obitą mordkę Legolasa! Ork (Bolg, prawda, dobrze pamiętam?) rządzi! :D
mi się chyba ta jego obita morda najbardziej podobała i ta krew. No i jak zrobił minę na widok Gimliego. Oj tam, Legolas jest w porządku.
Mnie się podobała jego śliczna zdziwiona minka "O kurde krew" :D jak mu krew z nosa poleciała, bezcenne ,super zagrane, bardzo wymowne.
Po czym?? Niektórzy tu widzę, albo mają koneksje w rodzinie reżysera albo są prorokami....
Jakoś w WP nie widzę żadnej wzmianki o Tauriel, więc PJ się musi jednak ograniczać. Jak jej nie uśmiercą na BPT biedaczysko i tak uwiędnie ze smutku po śmierci Kilego.
Hehe ty na poważnie napisałaś swój komentarz??:D O Tauriel nie ma nigdzie wzmianki. Ta postać nie istnieje w świecie Tolkiena. hehe dobre:)
OOkeeey:) Załóżmy, że żartowała z tym tekstem że o tauriel w WP nie było wzmianki:)
chodziło mi, że ogólnie żartujemy z tym chudnięciem Legolasa ze smutku i takie tam.
Nie, mi chodziło o to że dziewczyna mysli, że ubiją Taureil bo nie ma o niej wzmianki w WP:D:D
też myślę, że laska musi zginąć. Zresztą, wg książki Hobbit zginie też jej krasnoludzki lowelas. Można to fajnie rozwiązać, jakiś zasłanianiem się nawzajem i konaniem w objęciach
Tak, ale zauwaz iż jest starszy o 10 lat. A Gandalfa się nie czepiasz iż jest starszy, niż w LOTR ?
Nie widzialam pytania, tak rzuciłam. Ja wiem że kręcą w przewrotnej kolejności do biegu wydarzeń, nie oni pierwsi ( daleko nie szukając trylogia Sienkiewicza ) . Jak cię to zdenerwowało - wybacz.