Czemu Legolas nie potrafił zabić tego Bolga? zgrywał takiego fajtera cały film a na koniec sprawdza czy mu krew z nosa nie poleciała
moze dlatego ze Bolg jest CGI caly i Legolas nie widzial tak naprawde z kim ma doczynienia ;).DUCH ;)
Idiotyzm zeby Bolga zrobic calego CGI kiedy cala ich armia wyglada super realistycznie z prawdziwymi aktorami ehhh.Bolg mial wygladac zupelnie inaczej z broda itp.Mial go gra aktor i miala byc swieta harakteryzacja.Ehh ten PJ przesadzil tym razem.
Widziałem pojedyńcze sceny i WP to nie jest.. W filmie nie ma żadnej bitwy, mam nadzieje że ostatnia część z tą wojną 5 armii to nadrobi ; )
Aha widziałes pojedyncze sceny i wystawiłes ocene. To mądre nie jest. Ja widze twoje pojedyncze posty zatem wystawie im ocene 1/10.
ja liczyłem właśnie na Bolga w charakteryzacji, ale się przeliczyłem, za to PJ ma u mnie minusa
Macie,juz ktoś nagrał recenzje najnowszego Hottita.Swoją drogą dla mnie super koleś mówi:)
http://www.youtube.com/watch?v=NvwVMha57K8
Z tego co wiem to Bolg, był synem Azoga i jednym z najlepszych orkowych wojowników, więc co w tym dziwnego że inny dobry wojownik miał z nim problem?
To prawda. Bolg to wódź orków, jeden z najsilniejszych i inteligantnych - jak na tę rasę - orkowych wojowników. O mało nie zabił Legolasa.
Borg będzie miał jeszcze ważną rolę w trzeciej części Hobbita.
Jeszcze nie oglądałem Pustkowia Smauga. Tak więc nie wiem jak i gdzie kończy się druga część filmowego Hobbita.
Czerpie moją wiedzę z tego co napisał Tolkien ;p Uznałem, że jeśli napisał iż Bolg jest straszliwym przeciwnikiem, potężnym orkiem tak jak jego ojciec nienawidzącym elfów i krasnoludów to w filmie najprawdopodobniej będzie tak samo i będzie bardzo ciężko go pokonać ;)
Zanim to się stanie, Borg pokona Thorina Dębową Tarczę. Szkoda, wielka szkoda krasnoluda.
W drugiej częsći Thorin był naprawdę cudny, mądry, waleczny, wielkoduszny wobec rannego Kiliego.
Ale PJ powiedzial ze w filmie bedzie inaczej i Thorin ostatecznie pogodzi sie ze Smokiem i wypija razem wspolnie piwko w karczmie pod Rozwydrzonym Rozbrykanym Kucykiem ;}.
Dla przypomnienia spektakularna walka w czeluściach Morii:
Gandalf vs Balrog (demon antycznego świata)
http://www.youtube.com/watch?v=ywZ5uo_3Y_A
jesli ja jestem Trollem to ty jestes wstretnym oblesnym Goblinem a Legolas nie nawidzi Goblinow wiec sie strzez Kapciu ! ;]\