Dla tych co się czepiają, że nie było premiery - widziałem za granicą. Zawiedziony częścią
pierwszą wybrałem się na film bez większych oczekiwań i wyszedłem bardzo zadowolony. Film
jest zdecydowanie lepszy od jedynki. Tempo jest bardziej wyrównane, nowe postacie są ciekawe,
a Smaug rządzi! To wciąż nie władca pierścieni, ale warto się wybrać - polecam.
A dlaczego miałoby go nie stać? Takie mamy teraz czasy, że ludzie podróżują do innych krajów za pracą i prędzej tam ich będzie stać na kino, niż w Polsce. Prawda jest niestety smutna.
Nie wiem, cholera, nie wiem dlaczego akurat tak ten ktoś musi się dowartościowywać, nie mam pojęcia. Jego zapytaj, ale nie oczekuj prawdy.
Ty raczej sie dowartosciowujesz zarzucajac komus klamstwo. Strasznie mi przykro ze choroba cie dorwala.
Niestety jest tu parę bardzo uciążliwych uzytkowników. Albo psychofanatycy albo hejterzy albo jedno i drugie tylko zależy w jakim aspekcie.
jestes chora psychicznie, ale mozna cie wyleczyc, wbijajac ci w parszywy pasztet gwozdzi stos.
Semira1, po prostu nie rozumiem czemu zaczynasz zbędną dyskusję, czy naprawdę widział ten film, czy nie. Nawet jeśli kłamie (nie wiem skąd, to wnioskujesz, ale nie uczestniczę szczególnie w filmwebowych dyskusjach), to i tak mu tego nie udowodnisz, więc po co w to brnąć? :)
Już udowodniłam.
Ale po co? Bo się nudzę,m bo nie znoszę kłamstwa, bo nie lubię cwaniaków. Po to właśnie.
Niczego psychopatko nie udowodnilas. Jak ja uwielbiam ludzi z polowa rozumku ktorych tu wiele.
Inteligentni ludzie się nie nudzą, niestety Ty najwyraźniej się to tego rodzaju nie zaliczasz, więc musisz urozmaicić sobie życie hejtowaniem w internecie :)
Ps. Twoje zachowanie kwalifikuje się to leczenia psychiatrycznego.
http://www.youtube.com/watch?v=22SK1oxMuNc&list=FLDIdaB2rpVxaCBeczwHItLw&index=4
Kwalifikujesz się taką wypowiedzą pod kilka określeń, które nie przechodzą cenzury adminów na tej stronie. Pomyśl, dopiero później napisz.
Czytałam, że i o iles więcej $ poszło na drugą część, a gorszy to nie wierze, ze mógłby byc, sprawdzę na pewno osobiście ;-) ha, ha, ha
Dla mnie solidne 8 na 10, albo nawet słabe 9. Na laptopie niestety nie mogę wystawić, bo przeglądarka nie łapie licznika.
A co Cie obchodzi jego ocena? Nie mozesz wystawic swojej trollskiej 10tki to przywalasz sie do innych?? Waruj i do budy.
Kapeć to sobie do innych gówniarzu mów i odwal się od tego jak ktoś inny ocenia pajacu.
dziś żona wygrała bilety i jutro grzejemy na prapremierę jak wrócimy to postaram sie skrobnąć parę zdań :)
Dobra rekomendacja. Po materiałach i zwiastunach zapowiada się świetnie, mam nadzieję że okaże się lepszy od jedynki, choć ta też mnie urzekła ;-)
niestety, druga część rozczarowała mnie bardziej niż pierwsza. Owszem jest dużo poszerzonych wątków, zwłaszcza tych nawiązujących do Władcy, jednakże to co mnie najbardziej uderzyło i rozczarowało to zbyt wiele efektów komputerowych. Oczywiście niemalze każdy film jest nimi nafaszerowany, jednak oglądając pustkowie smauga momentami czułam się jakbym nie oglądała filmu, a urywki gry komputerowej.
Podsumowując, film godny uwagi, zwłaszcza dla fanów, jednak niestety może rozczarować
Na szczęście tym razem wybrałem się na wersję z normalną ilością klatek i było to ciut bardziej do przetrawienia. Mimo wszystko miałem podobne odczucia do Ciebie, dziwną stylistykę Jackson wybrał.
nie wiem barin czy czytales kiedykolwiek Tolkiena ale ten film to lipa na kółkach...Ja te z widzialem ten film w dniu premiery (UK) i powiem jedno w stosunku do orginalu to za malo treści a za duzo efektów .wystarczyło zrobić jeden film a byłoby super a tak jest kiszka.. polowa filmu nie ma nic wspolnego z orginałem. Po prostu to jest napad na kase i nic więcej
PJ jasno określił o czym będzie Hobbit i że musiał trochę namieszać w fabule. Ale cóż ciemnota panuje.