Cieszę się, że ktoś w końcu dostrzegł którąś z postaci, która nie jest "Do porzygania sUIta$$hna <czyt. "słitaśna">.
Dori był moim pierwszym ulubionym krasnoludem - początkowo w książce, ale w filmie też nie sposób go nie lubić! ^ ^
Po "zapoznaniu się" z Markiem Hadlow z materiałów dodatkowych, też nie sposób nie lubić Doriego. ;)
Też najbardziej lubię Bofura. Najlepsza scena to jak zaśpiewał biesiadną pieśń w Rivendell.
Niesamowity Fanboj dimon800.
Chyba największy i najbardziej żałosny fanboj hobshita obok znanego i nielubianego kamilixa. Nigdy nie podaje argumentów tylko rzuca mięsem jak ktoś słusznie twierdzi że hobbit nie jest wielkim kinem. Na uwagę zasługuje fakt że na 10 ocenił tylko 2 filmy : Hobbit i Hobbit 2.
Niżej ocenił Lotr co jest kwintesencja fanbojstwa i niewiedzy filmowej
Nie obchodzi mnie co mówisz, to jest forum poświęcone doriemu jak nie masz nic do powiedzenia o nim, to żegnam
dori wypowiada w tym filmie jedną czy dwie kwestie i po prostu przemyka w tle . Może infantylizm tej postaci który sie wam dzieciakom podoba wynika że szuka okazji do wypitki. Jackson oczywiście chciał uczynić z tym rumiankiem komiczną scenę ale wyszło dla mnie żałośnie jak większość żartów w hobshitach.
Ja nie mogę czekałem na ten film jak wy sraliście w pieluchy .Hobbita przeczytałem w 2000 roku i chciałem obejrzeć adaptacje ,czekałem prawie 13 lat i byłem wielkim fanem Władcy ,znakomitej książki i świetnego filmu a teraz hejtuje go bo tak sie zawiodłem. Moze jestem na to za stary
wiem czym jest ta abominacja zmutowany goblinie. nie zmienia to faktu że masz nie po kolei w głowie.
mam prześmiewcze poczucie humoru , lubię parodie i satyrę z pewnością jest to wyższy poziom od sucharów w hobbicie z których smieją się tylko 12-14 latki
To ja sporo wcześniej przeczytałem Hobbita. Za stary? Po prostu film Cię zawiódł bo jest słabszy i tyle. Kinomaniacy na metacritic i rotten tomatoes podzielaja nasze opinie.
To ja sporo wcześniej przeczytałem Hobbita. Za stary? Po prostu film Cię zawiódł bo jest słabszy i tyle. Kinomaniacy na metacritic i rotten tomatoes podzielaja nasze opinie.
Nie obchodzi mnie ile czasu jesteś jakimś fanem piszesz nie na temat więc zrób sobie własny temat o tym
przeszkadza ci to? co w tym złego? ja nienawidzę dosco-polo i nie wchodzę na fora braci figo fago i nie hejtuje tam.
Ci bracia zrobili parodie Disco Polo dla jaj. Lubie tych gości mają swietne poczucie humoru . To nie jest zwykłe Disco Polo.
Hobbita oceniłem na 7 więc nie hejtuje.
Przepraszam bardzo, czy możesz przestać gadać na tym forum o braciach "figo i fago" ?