PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 328324
6,4 67 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

http://www.comicbookmovie.com/fansites/notyetamovie/news/?a=87861
klimatyczny

hr_dooku

Większa rozdzielczość:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1277964_574025182633091_5 25075644_o.jpg

hr_dooku

Fajny, taki trochę... mroczny :)

hr_dooku

Ale smaku na film narobiłes:) Świetny:)

kamilxxx09

Takie preludium zwiastuna.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

A jeśli się komuś nie spodoba to zapewne jest trollem buhahhaahhaahahah

hr_dooku

Tu tez potwierdzenie, że jutro trailer! Cieszmy sie:) Jutro nam szczeny opadną.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Prorokiem jesteś?

Nie. Ale to wiem:)

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Po "nie" powinien być przecinek, nie kropka...
Wiesz to? Czyli przybywasz z przyszłości?

Nie musi być przecinka. Jako autor powiesci, wiem co nieco o przecinkach. W taki sposób jest pisana np. Mroczna Wieża S. Kinga.
Nie. Nie przybywam.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Powinien być przecinek... Co to jest powiesc? Może chodziło Ci o POWIEŚĆ? :)
" Jako autor powiesci, wiem co nieco o przecinkach " - http://www.youtube.com/watch?v=JaAfYYwktt8

Nie jesteś prorokiem i nie przybywasz z przyszłości, więc skąd możesz wiedzieć, że zwiastun wywoła taką reakcję? Jesteś totalnym idiotą i ignorantem, ślepo zapatrzonym w "Hobbita" Petera Jacksona. :)

Ogarnij się. To jest forum i nikt nie używa tutaj poprawnej polszczyzny w 100 %. A co do Hobbita to... przeszedłes jak widac na te złą stronę. Powodzenia.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Nie ma złej i dobrej strony.

straightlines

Po co się znowu wtracasz. Nie rozmawiam z tobą.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Bo bez powodu obrażasz uczestnika tego forum.

straightlines

To nie jest obrażanie. A po drugie, on sam zaczał pisac jakieś bzdury. Polonista się znalazł.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Bzdur nie pisze. A jeśli jest polonistą to powienieneś mu podziękować. Dzięki niemu nie będziesz już błędów robił. Nie unoś się tak.

straightlines

To nie był błąd, maluszku.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Nie wszczynaj kłótni, zwłaszcza, że czekamy na trailer. Czy nawet teraz musisz trollować non stop? Daj sobie na luz. Naprawdę są sposoby by usunąć Cię z tego forum a zdecydowana większość osób przyjęłoby z radością taką propozycję więc daj na luz. Żegnam i bez odbioru

straightlines

Hahaha sposoby. Żegnam.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Cieszę się, że poprawiłem humor gimbusie:)

straightlines

I kto tu obraża.

straightlines

Trollu.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Dobranoc.

ocenił(a) film na 10
straightlines

Ty się ogarnij bo on ma rację. pisząc wczoraj że dziś się pojawi drugi trailer to racja proszę http://www.film.gildia.pl/news/2013/09/nowy-zwiastun-hobbita-juz-jutro więc nie musisz spinać dupy misiaczku.

ocenił(a) film na 10
shady10

wiadomość kierowana do majk24 ^

ocenił(a) film na 7
shady10

Shady, zanim wpadniesz w złość pomyśl:) Majkiemu nie chodziło o czas nadania trailera tylko o to czy nam szczeny opadną:)

ocenił(a) film na 10
straightlines

A to sry. A jak się wam podoba tralier ? Dla mnie bomba.

Chyba tylko Pan khazad jest jeszcze tutaj w miare normalny i szanuje filmy Jacksona.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Brawo, prawdziwa twarz Sramilka:D

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Hmmm...

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Mam co do tego małe wątpliwości...

Czy na pewno tylko wy?

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Nie tylko on ;-) Odnośnie Kamila... kiedyś byłem dokładnie taki jak on. Czasami lubię sobię poszukać moje kłótnie na Filmwebie sprzed 10 lat. Niezłą polewkę mam z tego. Dlatego nie przeszkadza mi on. Jest fanem i nic/nikt tego nie zmieni. Ja również uważam że ten zwiastun będzie miazgą i ciężko przez długi czas będzie mi odnaleźć moją szczękę :-)
Szkoda że mam dziś drugą zmianę w pracy ale będę w biurze sam więc... :-D

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Oj bez przesady...znajdzie się jeszcze kilka innych osób które cenią sobie te filmy :-)

ocenił(a) film na 7
khazad7_2

Ehh znajdzie się wiele osób, które cenią te filmy. Z tym że te osoby nie łykają wszystkiego bezmyślnie jak pelikan:)

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Ludzi myślących trzeźwo określasz mianem "złej strony"? Żenujące. Szanuję twórczość Jacksona bardziej od Ciebie. Wiesz dlaczego? Uznanie "Niezwykłej podróży" za lepszy film od "Drużyny Pierścienia" jest wielką obelgą dla Petera...

P.S

Zapomniałem dodać, że jesteś fanatykiem.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

a ja to co?! :( dawać trailer poloniści je*ani xD (bez spiny)

ocenił(a) film na 10
hr_dooku

Huh, fajny klimacik :D

ocenił(a) film na 10
hr_dooku

Super :D

ocenił(a) film na 7
Kociepierogi

Jeśli pokażą nową paszczę Smauga i całe cielsko w locie, to być może opadnie nam szczena.

ocenił(a) film na 7
Kofwit

Ja bym tam właśnie chciał, żeby tego nie pokazali, żeby najlepsze sceny jednak był tajemnicą aż do grudnia|:)

ocenił(a) film na 7
straightlines

Zgoda, ale trailer ma na celu zachęcić. Pierwszy zwiastun niezwykłej podróży był mega klimatyczny, drugi już bardziej stawiał na akcję, może tym razem będzie inaczej. Mimo to muszą pokazać nowe sceny, w tym fragmenty bardziej efektowne, walki, ucieczki i itp.

ocenił(a) film na 7
Kofwit

Tak to oczywiste.

hr_dooku

Będzie fajny mroczny klimat. Może Jackson wróci do korzeni i doda trochę grozy nawet.

ocenił(a) film na 9
obleh

Z pewnością doda :-) Myślę, że wystarczająco dużo grozy doda tu Dol Guldur i Mroczna Puszcza - Pająki :-)

hr_dooku

Banner z Thranduilem:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1272419_574135362622073_9 55275199_o.jpg

Banner z Bardem:
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1275605_574199215949021_9 45634003_o.jpg

ocenił(a) film na 9
hr_dooku

Nie mogę otworzyć...

ocenił(a) film na 10
Kolpor

Pousuwaj spacje w pierwszym między 12724 a 19 a w drugim między 12756 a 05.

ocenił(a) film na 9
Kociepierogi

Wielkie dzięki.