PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 328324
6,4 67 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

http://sta.sh/01q4blju5rm8

To trochę wygląda jak postac okryta peleryną... czy to Sauron Nekromanta??? Jest to zdjęcie z
nowego(BOSKIEGO!!!) trailera.

nosiu

Nie rusza się, może to zwykły posąg.

ocenił(a) film na 7
nosiu

Hej, która to sekunda trailera dokładnie?

ocenił(a) film na 8
straightlines

1:02/1:03

ocenił(a) film na 7
calays

Podziękował:)

ocenił(a) film na 9
nosiu

Nic specjalnego...zwykły kadr z Dol Guldur nieco przerobiony dla zrobienia sensacji...gra świateł.
To kadr dokładnie z około 1:00-04. Kiedy Gandalf idzie w Dol Guldur. Ktoś sobie jaja zrobił i tyle...

ocenił(a) film na 7
nosiu

Dopiero w najwyższej rozdzielczości to wypatrzyłem. To jakiś koleś z ekipy Jacksona. A tak na serio to cholera wie.

ocenił(a) film na 7
Kofwit

Może zwykły błąd, ale wątpię. Nie rusza się, a uwagę widza przykuwa Gandalf.

ocenił(a) film na 8
Kofwit

Być może Nekromanta będzie zastraszał lub stawiał pułapki. ;)

nosiu

Arcyciekawie zapowiadają się sceny w Dol Guldur. Nie pokazali za dużo i dobrze, niech emocje będą w kinie.

ocenił(a) film na 7
obleh

Nie pokazali za dużo, bo może nie nakręcili ich za dużo?
Lepiej nie nastawiać się na żadne walki, magię, nazgule czy inne fajerwerki. Ucieszę się, gdy będą w filmie ale nie uważam, że na pewno się tam znajdą. Wolę miło się zaskoczyć.

Kofwit

Ja liczę, że w trzeciej części co nieco z tego pokażą.

ocenił(a) film na 7
obleh

Trailer z urywkami Bitwy Pięciu Armii, wtedy nikt nie będzie myślał o niczym innym.

Kofwit

Nazgule będa na pewno. To potwierdzone.

ocenił(a) film na 7
nosiu

błagam cie...ja tam widzę tylko przejście w kształcie łuku. Przecież jeżeli chcieliby cos takiego ukryć dla co bardziej spostrzegawczych widzów ta "postać" chodź w małym stopniu by sie poruszyła.

To wszędzie cos takiego zobaczysz na siłe

ocenił(a) film na 7
dontomazino

Stary bez urazy, ale "choć".

ocenił(a) film na 7
straightlines

masz racje, dzięki za poprawienie, nie mam żadnej urazy :)

ocenił(a) film na 7
dontomazino

No problemo. To fajnie, że jest tu ktoś kto nie reaguje na poprawienie go jak epileptyk:)
BTW Do dzisiaj pamiętam jak uzyskałeś pewne informacje od homoseksualistów z Dale :D

ocenił(a) film na 8
nosiu

największą niewiadomą będzie ostatnia część, bo z materiałów książkowych zostanie tylko bitwa PA( nie wiadomo nawet, czy cała) i powrót Bilba do domu, który jest trochę nudny. Więc z tego wynika, że Jackson musi sam dużo wymyślić, ale po takim trailerze wierzę w niego :)

ocenił(a) film na 7
natadragon

To znaczy trailer jest do dwójki a ty piszesz o trójce. Więc? Ok tez sie obawiam co zostanie na trzecią część, być może nie ukatrupią jeszcze Smauga. Samej książki zostało na godzinę myślę filmu. A co z resztą?

ocenił(a) film na 8
straightlines

chodziło mi o to, że zaczęłam trochę wątpić w PJ-a po Niespodziewanej Podróży,ale po tym nowym trailerze do dwójki wróciła nadzieja, że dwójka i trójka jednak będą świetne :)

ocenił(a) film na 7
natadragon

No jak dla mnie jedynka to była jeśli chodzi o poziom filmów ze Śródziemia naprawde słaba na tle innych. Jednakże dwójka będzie o lige lepsza. Mam przynajmniej taką nadzieję. Sól ksiązki będzie w dwójce. A na trójkę zostanie..co właściwie zostanie.

ocenił(a) film na 9
natadragon

Podejrzewam, ze pokombinowali coś z tym połączeniem z Lotr. Przecież bitwa nie będzie trwała cały film.

natadragon

Jest jeszcze sprawa arcyklejnotu.

ocenił(a) film na 8
nosiu

Ta niby postać Saurona przypomina mi jak ludzie się ekscytowali tym, że chmura za logiem Warner Bros przypomina smoka . W sumie może coś z tego być, albo i niekoniecznie zobaczymy ;)

ocenił(a) film na 9
nosiu

To po prostu zwykłe sklepienie tych kilku kondygnacji widocznych w tle i przypomina coś o ludzkich kształtach, ale nie pasuje oświetlenie/rozmiar i brak ruchu, zwykłe przewidzenie tak jak czasem widać jakiś kształt w chmurach. Na przykład Smauga :P

ocenił(a) film na 9
nosiu

Sauron jest nekromantą, a jak wiemy jeszcze w WP nie odzyskał ciała, więc to nie mógł być on.

nosiu

Ciekawe, ciekawe:)

nosiu

Ale to zwykłe przejście do srodka. Cos w rodzaju tego, które było w 1 czesci, gdy pokazali cien Saurona.

kamilxxx09

Faktycznie, jak zdjęcie w małej rozdzielczości, można się pomylić.