Oczywiście musiała być. Już straciłam nadzieję... A tu słychać głos Thranduila. Dźwięk był trochę
lepszy i wrażenie jest inne gdy widzi się zapowiedź w kinie. Podejrzewam siebie, że poszłam na
"W pierścieniu ognia": a) żeby zobaczyć Hobbita b) sprwadzić, czy czegoś nie sknocili w związku z
fabułą.
Z kina wyszłam zadowolona.... I JA JUŻ CHCĘ TEGO HOBBITA!!! XD
No ciekawe czy jakieś "przecieki" z tej premiery trafią już do sieci...
Ale obstawiam, że jeśli już coś się pojawi to raczej po 12 grudnia... bo wtedy jednak będzie "masówka" w projekcjach i wtedy zapewne sieć zostanie zalana informacjami, nagraniami etc.
Zapewne na tę premierą co jest drugiego grudnia to będzie zakaz wnoszenia nawet urządzeń cyfrowych, ale tylko tak mniemam:)
Ja tak samo byłam na Pierścieniu Ognia i się modliłam, aby puścili zwiastun Hobbita, i właśnie pojawił się napis by wyłączyć telefony komórkowe i już myślałam że nie puszczą, a tu widzę loga firm i zaczynam piszczeć na całą salę! Co chwila wpychałam sobie pięść do ust aby nie wrzeszczeć ! Po seansie mój przyjaciel z którym poszłam nie przyznawał się do mnie :)
Też jak byłem w kinie na W Pierścieniu Ognia to leciał zwiastun Hobbita i zrobił na mnie ogromne wrażenie. Wiem że chcę obejrzeć ten film.