No chyba, że jakieś materiały video wypłyną 15 września.... ale w to raczej wątpię.
http://www.theonering.net/torwp/2013/08/18/77317-jackson-may-show-48fps-3d-hobbi t-clips-at-ibc-awards/
Pozdrawiam
Wrzesień jest sensowny.
Pierwszy zwiastun/blog w Lipcu, 3 miesiące później drugi zwiastun/blog, kolejne 3 miesiące później premiera.
Raczej zwiastun moze wskoczyć w każdej chwili. Może będzie zapowiedziany 2 dni wcześniej. Wszystko mozliwe :)
Póki co na FB Jacksona i filmu Hobbit cisza...... :/
Nie ma co się nakręcać....pewnie i tak wcześniej jak w połowie października nowego trailera nie zobaczymy.
Nie ilość, ale jakośc bedzie się liczyła. Poczekamy sobie jeszcze, ale za to - jestem absolutnie przekonany - dostaniemy zwiastun, jakiego jeszcze nie było.
Zawsze nowy zwiastun jest taki jak jeszcze nie było...dlatego właśnie nazywa się nowy.
Aż tak bardzo wam potrzebny ten drugi zwiastun? :D Ja tam film chcę a nie jakiś trailer. Kolejne spoilery w ładnym pudełku :P
No zawsze to jakoś umila czas oczekiwania.
Ale prawda jest taka, że faktycznie im mniej wiadomo tym jeszcze większe podniecenie przed seansem.
Mimo wszystko ja czekam na kolejny trailer i videoblog.
A premiera tuż, tuż... jeszcze zaledwie 3 miesiące i 1 tydzień :-)
Chyba, że pokusisz się do wyjazd bodajże do Belgii:) Tam chyba już 11 grudnia puszczaja Desolation:)
No, zależy dla kogo?
Gdyby załoga krasnoludów + Bilbo dotarła tydzień czy dwa później pod Wrota Durina, to jak by się dostali do Ereboru? :))
Polska to dziwny (i dziki) kraj.
Czy wiecie, że premierę "Pustkowia Samuga" mamy... najpóźniej w Europie?
I że sporo wcześniej niż my w kinach obejrzą ten film np. Łotysze, Litwini i Ukraińcy?