dla nie cierpliwych wersja niemiecka ....hahhaha zabawnie to wygląda :D
hahaha ^ ^ uśmiałem się po pachy :D szczególnie w momencie gdy w oryginale Thranduil mówi "and slay a dragon" :D
Jak wszędzie pisze, że o 15,00 to pojawi się około 15,00 a nie w pół do drugiej.
to zamykaj jak chcesz :) trochę wyluzuj człowieku dałem tutej to ktoś sobie poprawi może humor oglądajac niemiecką wersję l
Chcesz się uśmiać?? Napisz, że cokolwiek Ci się z nowego trailera nie podoba. To Kamilek dostanie spazmy i Cię żywcem oskalpuje hahahahah
Może się któryś opanować chociaż na najbliższe 15 min. żebyśmy dyskutowali o zwiastunie jak już a nie o tym co kogo i jak spina?
Na ten moment nie mam zamiaru tego sprawdzać . Jeżeli jesteście obydwoje „ogarnięci” to rozumiecie atmosferę ,która teraz panuje i możemy omawiać pewne sprawy później, bo jest teraz ważniejsza rzecz niż rozstrzyganie kto pierwszy rękawicą rzucił.
Już sobie wyobrażam Twoje słowa pod krytyką najnowszego zwiastuna.Uwaga:nie dla ludzi o słabych nerwach!!!
Może się któryś opanować chociaż na najbliższe 15 min. żebyśmy dyskutowali o zwiastunie jak już a nie o tym co kogo i jak spina?
widzę nikt tu nie wygra z wiedzą i mocą jaką posiada Kamil więc oddajmy mu hołd prawowitemu strażnikowi śródziemia :)