Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 329 tys. ocen
7,6 10 1 328954
6,4 51 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

ehh tak mi się marzy wojna na północy marzenie tak wiem ktoś mi powie że to słaby pomysł ale np
gra mi się podobała jak by dobry scenariusz napisali to może coś dobrego by wyszło :)

ocenił(a) film na 10
wort801

Ja najbardziej bym chciał by wszystko zekranizowali. Powstałby film o nazwie "Śródziemie". Wchodzisz do kina, a wychodzisz za dwa tygodnie ;) Ale tak na poważnie to jest dużo możliwości tylko kto to ma robić.

LordAngmar

ktoś powinien :) wojna na północy chętnie bym obejrzał jak i inne :)

wort801

Dobrze, ze chociaz rezyser zrobi z Bitwy 5 Armii coś większego i zaangażuje w to wiekszą część Śródziemia niż w ksiażce. A sprawa Dol Guldur będzie z tym powiązana.

kamilxxx09

ty chyba mi specjalnie odpisujesz ale mimo to dziękuje za odpowiedz mimo że mamy na pieńku

wort801

Nie, nie specjalnie. Po prostu przegladajć Atlas Śródziemia, doszedłem do wniosku, ze jackson chyba będzie chciał własnie coś zrobić w stylu Wojny na Północy skoro angażuje w to nawet Dol Guldur. A jesli Dol Guldur to i Gundabad, Góry mgliste, Mroczną Puszczę, Żelazne Wzgórza, Erebor, Dale, Esgaroth itd. A skoro i Elrond i Bilbo to i Shire i Rivendell. A skoro Galadriela to i Lothlorien. W zasadzie ogrom Śródziemia!

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Chciałbym zobaczyć podbój Arnoru, zniszczenie amon sol, podbicie i strata Morii, pokonanie Morgotha, upadek Numenoru... Tyle tego jest, kto to nam zekranizuje xD ?

retyk1

tyle tego :) kamilxxx09 by mógł :)

wort801

Już predzej coś napisze niż zekranizuje :D Tyle, ze przy pisaniu nie lubie się pchac w cudze światy:) Wolę własny :)

kamilxxx09

aha ok :) no tak sam prowadzisz wojny na filmwebie :)

wort801

Prawdziwe bitwy:)

LordAngmar

Wchodzisz do kina, a wychodzisz za dwa tygodnie ;) no to marzenie :)

ocenił(a) film na 7
LordAngmar

Ja najbardziej bym chciał by wszystko zekranizowali. Powstałby film o nazwie "Śródziemie". Wchodzisz do kina, a wychodzisz za dwa tygodnie ;) - Lubię to!

Pani_Zima_1989

też lubie to :)

ocenił(a) film na 7
LordAngmar

A po dwóch tygodniach kupujesz kolejny bilet ;)