Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 329 tys. ocen
7,6 10 1 328945
6,4 50 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga
5656_filmaniak

A co masz do Legolasa?

_Sann_

No własnie...

ocenił(a) film na 8
5656_filmaniak

Co Legolas? Zdziwko że jest czy że wymiata jak postrzelony?
Jest bo to syn Króla elfów z Mrocznej Puszczy. Więc jego obecność tu nie jest ani naciągana, ani dziwna ani nie na miejscu.
A że wymiata to chyba fajnie, nie rozumiem skąd te narzekanie.

ocenił(a) film na 3
WhiteDemon

A nie mógł wymiatać gadką pijąc herbatę na dworze Króla Puszczy? Ale nie... lepiej pooglądać grę komputerową niż film fabularny.

ocenił(a) film na 8
PX_9891

Marudzisz.

użytkownik usunięty
WhiteDemon

Duże zdziwko, że jest, bo wyjęli go normalnie z dupy, a nie z powieści pt. Hobbit, na podstawie której ten śmieszny film zrobili;/ Szkoda;/ Dobrze, że Tolkien tego nie widzi, bo by się załamał.

ocenił(a) film na 8

A tam, mieszkał u starego na garnuszku no to musieli go wsadzić jako że Thranduil jest;)

użytkownik usunięty
WhiteDemon

W ogóle w filmie było za dużo orków i elfów. To raz. A także Krasnoludy w filmie okazały się niezwykle waleczne, odważne i pomysłowe, co jest totalnym przeciwieństwem tego jak ich autor przedstawił w powieści. To dwa.
Wiesz jak toś czytał książkę, to go to strasznie razi. Bo cały czas z opresji i kłopotów wybawiał ich Gandalf, czasem coś mądrego zrobił Bilbo, a tamci zachowywali się jak dzieci we mgle ;P Ale sama się zastanawiam jak ta zgraja tych oferm pokonała smoka? Jakim cudem? Heheh xD W prawdziwym świecie by to nie przeszło :-D

ocenił(a) film na 8

"Ale sama się zastanawiam jak ta zgraja tych oferm pokonała smoka? Jakim cudem?"

Akurat to też mnie rozwaliło na części drobne...Właściwie to trochę przygłupa zrobili ze Smauga w tym momencie, ganiał się z nimi jak osioł za marchewąXD
Ale co się naśmiałam to moje;)

Mi to przypominało "Kevina samego w domu" :D

użytkownik usunięty
Porcelain69

O kocham Home Alone xD Mogę to oglądać za każdym razem gdy leci w tv ^^

Ostatnio reklama w grającym pudle i to po świętach(!) "Na specjalne życzenie telewidzów Kevin sam w Nowym Jorku" xD hahha :-) To im się udało :p