Holiday

The Holiday
2006
7,2 208 tys. ocen
7,2 10 1 207992
6,3 41 krytyków
Holiday
powrót do forum filmu Holiday

Ciekawy film, żeby się odprężyć. No co tu dużo mówić! Samemu trzeba obejrzeć! Dodatkowy plus dla tego filmu za to, że Cameron Diaz w jednej scenie śpiewa piosenkę grupy The Killers (mojej ulubionej) pt. "Brightside".

Julia

Oglądałam dziś ten film i też bardzo mi się spodobał! Kul po prostu! Bardzo mocno polecam!!!

ocenił(a) film na 9
Julia

Holiday to naprawdę świetny film. Fajnie było obejrzeć te romansidło. A
Cameron Diaz zagrała poprostu świetnie. Film 9/10.

gontarek

Mnie się bardziej Kate podobała :). Tzn. jej gra ;).

ocenił(a) film na 10
Dzasmin

jest to jeden z moich ulubionych filmów, polecam :)
pordro. zapraszam do siebie ;p

ocenił(a) film na 8
Julia

zgadzam się...bardzo ciepły ładny film...gra aktorska super dobrana. polecam

ocenił(a) film na 10
Julia

Muszę się zgodzić że film niezły, ale niestety zbyt szybko domyśliłem się zakończenia. Jeszcze nie mineło 50 minut filmu a ja znałem już zakończenie. Zbyt przewidywalny, ale aktorsko bomba. Diaz jak zwykle mnie rozśliesza i powala na łopatki (nawet w takiej banalnej scenie z jazdą po złej stranie). Jak dla mnie 8/10

ocenił(a) film na 10
babyonemorefan

W filmie podoba mi się jak Graham się uśmiecha, przyznaje się, że płacze no i ta scena kiedy Amanda wraca do domu a on wyciera oczy bo płakał.
Ach znaleźć takiego faceta :)
Hmmmmmmmm

ocenił(a) film na 9
babyonemorefan

musicman

Przecież to komedia romantyczna i wiadomo jeszcze przed obejrzeniem ze się wszystko dobrze skonczy a glówni bohaterowie się zakochaja i będzie happy end.

ocenił(a) film na 8
Julia

Ja też jestem po seansie i uważam, że film jest świetny. Ciepły, lekki, owszem przewidywalny, ale czy nie jest tak w każdej komedii romantycznej? ;>
Gra aktorska też całkiem niezła, ogólnie 9.10 :)

Julia

niby kolejna świąteczna komedia romantyczna,ale dzięki świetnej grze aktorów w kinie co chwila widzowie wybuchają śmiechem,z chęcią obejrzę sobie ten film jeszcze raz na jesienną deprechę idealny:)w premierach vod telewizji n już dostępny,warto zobaczyć ze swoją połówką:)