Na początku filmu w scenie, w której Amanda przeszukuje ofertę domów do wynajęcia i
wpierw wybiera kraj po zrobieniu pauzy można zauważyć, że widnieje tam napis Poland i
flaga rzekomo Polski. Kolory tej flagi to biali i czerwony tylko, że paski są pionowo czerwony
bialy czerwony:).
nieustannie robią błędy w przedstawianiu naszej flagi w sporcie, czy imprezach, w filmach...
Spotkałem się z tym już kilkukrotnie.
Ludzie, dajcie już z tym spokój! Chyba z 20 post na ten temat, na tym forum! Przestańcie się tym podniecać i ekscytować.
Ja naprawdę chyba czegoś nie rozumiem po to jest forum żeby można było sobie popisać na temat jaki się chce. Jak się nie podoba to przecież nikt nie każe ci tego czytać, po drugie nie wiem jak jest u ciebie ale u mnie ten temat nie wywołuje podniecenia tylko zażenowanie, że można popełniać takie błędy.
Wystarczyło przejrzeć tematy żeby zobaczyć, że odnośnie tego błędu sprawa była wałkowana już wiele razy. Jeśli chciałeś dać upust swojemu zażenowaniu wystarczyło się w którymś z nich wpisać a nie zakładać KOLEJNEGO postu, który tak naprawde nic nie wnosi oprócz irytacji. To wszystko z mojej strony. Mimo wszystko pozdrawiam.
Wybacz jeżeli cie uraziłem zakładając ten temat, ale nie mam czasu przeglądać około 500 tematów w sprawdzając czy ktoś już zauważył ten błąd ,więc postanowiłem założyć nowy temat. Wychodząc z założenia, że jak komuś to sie nie spodoba to nie ma obowiązku czytania ani komentowanie tego tematu a jak ktoś ma ochotę coś napisać to proszę bardzo. Ja również pozdrawiam