Miły wieczór, ładne widoki, pozytywna historia.
Niczego więcej się nie spodziewałem, więc się nie zawiodłem :)
A ja po komedii romantycznej spodziewalam sie nawet mniej! A tu prosze, calkiem sympatyczny film o milosci w roznych postaciach, a w tle snieg, kominki, goraca czekolada... Przy okazji dzieki za bilety:)
Ja też dołączam się do podziękowań ;)
Przyznaję, że sama pewnie nie wybrałabym się na ten film .. Ale teraz po obejrzeniu go, wiem, że żałowałabym :) Wspaniały film o wspaniałej miłości co tu więcej rzec :) Myślałam, że to będzie kolejny denny film, ale myliłam się! Każdy bohater filmu zmaga się ze swoimi problemami, co przy okazji wszystkich łączy. Polecam!
Na wstępie i ja bardzo serdecznie dziekuję Filmwebowi za bilecik, czasem fajnie samemu pójśc do kina :)
A co do filmu to mimo początkowych problemów technicznych (rozciągnięcie obrazu, potem jakies przeskoki w kolorze), ogólnie wypad był udany ;) Ciepły film w sam raz na święta. Kate Winslet była świetna, Cameron Diaz trochę na początku raziła, ale z każdą sceną było coraz lepiej i coraz bardziej uroczo. Pozatym Jude Law, Jack Black no i oczywiście Eli Wallach jako Arthur również stworzyli niesamowity klimat, uśmiech praktycznie nie schodził mi z twarzy.
Polecam i pozdrawiam p. Pawła z Filmwebu dzięki, któremu wszyscy mogliśmy przed świętami obejrzeć coś pozytywnego i relaksującego :)
Wesołych Świąt dla wszystkich Filmwebowiczów!!!
Ja też bardzo dziękuję za bilet. Jak brałam w konkursie nie wiedziałam o czym ten film jest .
Każdy film wnosi coś do naszego życia, ten wiele wniósł do mojego życia. Iris uczy jak walczyć z raną spowodowaną przez nieodwzajemnioną miłość . Amanda ,że czasem trzeba zapłakać żeby zrozumieć kogo tak naprawdę kochamy.
Obsada aktorska bardzo dobra.Kate Winslet wprost niesamowita. No i dodatkowo Elli Wallach , który jako Arthur Abbot wnosi tyle ciepła co nie miara:) Jude Law i Cameron Diaz jak zwykle bardzo dobrzy, Jacka Blacka do tej pory nie znałam ale po filmie jestem mile rozczarowana:)
W kilku słowach dawno nie oglądałam tak dobrej komedii romantycznej
Wesołych świąt