Holiday

The Holiday
2006
7,2 208 tys. ocen
7,2 10 1 207982
6,3 41 krytyków
Holiday
powrót do forum filmu Holiday

Jak może taki gniot mieć taką wysoką notę? Przecież on do pięt nie dorasta filmom (komediom?) romantycznym. Cameron Diaz to kompletne dno jeśli chodzi o aktorstwo, moim zdaniem jest skończona, reszta aktorów w miarę ok..

Lubię komedie romantyczne, ale tym razem żałuję wydanych 50 zł

ocenił(a) film na 9
yaevin

50 zł ?!?! co to za kino?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

ocenił(a) film na 10
no_silence

No i już widać, yaevin, że nie oglądałaś/łeś tego filmu albo nie wiesz ile kosztuje cena biletu w normalnym kinie albo ktoś cie wykantował ;]. Ja uważam, że był to bardzo fajny film, miał wszystko to, co powinna zawierać dobra komedia romantyczne.

ocenił(a) film na 2
martika_2

Wszystko to co zawiera komedia romantyczna?? Czyli wg Ciebie to jest: nuda, nuda, brak pomysłu na scenariusz, kiepski humor. Super komedia romantyczna, naprawde. Porównaj ją z innymi. To wtedy te naprawdę dobre powinny mieć ocene chyba ze 20!!!

jack_k

co sie czepiacie...50zl bez problemu mozna wydac w kinie :) np. multikino, najdrozsze bilety kosztuja 17zl. dla siebie i dziewczyny wychodzi juz 34zl. do tego napoj i popcorn i po 50zl :)

markos17

ja za jeden bilet na Holiday zapłaciłam 23 złote, byliśmy w 4 osoby, (drogo, ale nie żałuję).

ocenił(a) film na 4
no_silence

ja zapłaciłem za dwa bilety ok 110zł (wliczajac dodatki takie jak cola+popcorn) tyle, ze w UK (20 funtow).
a co do filmu, to tez nie przypadł mi do gustu...