Najwyższa pora, żebym i ja coś naskrobała :)
A więc... chciałam na ten film pójść od bardzo dawna- praktycznie gdy tylko usłyszałam, że będzie. Lubię dobrze zrobione komedie romantyczne, które pozostawiają w człowieku miłe uczucie ;) Jako, że raz na czas trzeba mieć farta w życiu, to udało mi się tutaj na filmwebie wygrać bilet na pokaz przedpremierowy( szkoda tylko, że jeden... :P) i pomimo tego, że byłam akurat chora- poszłam ;) Miałam nadzieję, że będzie to miły film... po prostu miły... jednak byłam bardzo mile zaskoczona :) Nie był on tylko 'miły', ale dodatkowo bardzo zabawny i z naprawdę fajną muzyką. No i całość taka jakaś... sama nie wiem jak to opisać... już nawet nie przeszkadzała mi Cameron, za którą tak właściwie, to nie za bardzo przepadam ;) a to także duży plus ;)
Naprawdę super film, szczególnie na święta :) i pomimo tego, że byłam sama( i chora :P) bawiłam się świetnie :D Mogliby więcej robić takich fajnych komedii, a nie tylko jakiś głupot, które tak właściwie to tylko nazywają się 'komediami'
pozdrawiam
p.s. To wszystko co napisałam pewnie brzmi tak trochę nieskładnie, ale jestem baaaaardzo zmęczona ;)