Może się to wydać smieszne, ale w paru momentach mocno się wzruszyłem, więcej razy od Cameron w tym filmie ...
ja się popłakałam! ale tak ze wzruszenia a nie ze smutku! z resztą cały film miał taki specyficzny, sentymentalny i wzruszający klimat. a kiedy Iris z tym scenarzystą przyszła na tą galę na jego cześć i tak wszyscy klaskali, a on miał taką minę przejętą i potem po tych schodkach wskoczył... bardzo urocza scena! uśmiechałam się i łzy mi leciały!:) dziwna sprawa... hehe ogólnie film przecudny, wprost bajkowy- dawno takiego nie oglądałam. pozdrawiam:)
Ja nie płakałem :) ale film świetny, mimo że jestem facetem to świetny kawałek kina moim zdaniem :) co do podobnego filmu to polecam świetną komedię z Nicholsonem "Lepiej późno niż później" i "Lepiej być nie może"
polecam oba filmy pierwszy reżyserowała Nancy Meyers kobieta która reżyserowała "Holiday"
Film bardzo mi się podobał. Sympatyczne postacie, dobra gra aktorska i bardzo wzrusza.
Ja także się mocno wzruszyłam <łzy w oczach>. Uwielbiam ten film od dziś ;)
racja było parę scen kiedy można było połakać.
na uwagę zasługuje Jude Law, który brdzo spodobał mi się w roli ojca tych dwóch dziewczynek. cudowne. : ))
Odpowiem Ci, gdy obejrzę ponownie. Na razie nie pamiętam prawie nic z tego filmu prócz tego że był dobry. Trzeba sobie go przypomnieć. ;)
Ja nie płakałam, rzadko płaczę na filmach, chociaż wzruszający i smutny był... jestem jak Cameron, której łza poleci dopiero w ważnym momencie...
o matulu! to jest mój ulubiony film z tej serii:D oglądałam juz go kilka i mogłabym bez końca!! :D w sumie nie płakałam, bo tylko na filmach z serii okruchy życia płaczę, ale jest boski!;D
Ja też sobie trochę popłakałam. Przepiękne były te niektóre sceny. W ogóle film rewelacyjny. Dawno nie widziałam równie dobrego. Jedna z najlepszych komedii romantycznych wszechczasów. No i ta gra aktorska... Ehh, cudo po prostu;)
Ja wyłam na końcu xP (to pewnie przez tą piosenkę i radość bohaterów = to mnie dobiło i zaczęłam wyć :( )
ja się wzruszałam na każdej scenie prawie;P ale nie wiedzieć czemu najbardziej wtedy jak ten starszy pan, który pojechał na spotkanie wszedł na salę pełną jego wielbicieli.
pozdrawiam, świetny film:)
Tak. Też się wzruszyłam w scenie ze starszym panem. To był bardzo fajny bohater. Ogólnie film sympatyczny. I Jude Law... Aaaach ;)
Ja nie płakałam. Uwielbiam ten film świetna fabuła i aktorzy dobrze dobrani, Sophia i Olivia są urocze, Cameron świetnie zagrała i Kate też ;d