Holiday

The Holiday
2006
7,2 208 tys. ocen
7,2 10 1 207979
6,3 41 krytyków
Holiday
powrót do forum filmu Holiday

Polecam każdemu :) ogólnie nie przepadam za kom.r ale ta była zajebista
Moja ocena 9/10

mapiii20

Podpisuję się pod tym co napisałeś.
Super komedia romantyczna z fantastyczną obsadą. ;)

Robaczek_12

I również ja się pod tym podpisuję a dodam jeszcze jedno to pierwszy film w którym Cameron Diaz i Jack Black nie irytują mnie :) świetnie dobrani aktorzy:) ogółem super film:)

nina2001

Naprawdę Cameron Diaz cię irytuję ? no co ty, ale dobrze, że przynajmniej w tym filmie cię nie irytowała ; )

Robaczek_12

...no właśnie tak nie umiem jej oglądać ani mnie ona nie bawi ani zachwyca, a ten film obejrzałam tylko ze względu na Kate i miłe zaskoczenie co do Cameron:)...

ocenił(a) film na 8
nina2001

a do tego niesamowicie słodki, płaczący Jude Law <3

ocenił(a) film na 9
mistrzyniF1

Zgadzam się, nie wiem ile razy już oglądałam ten film nigdy mi się nie nudzi. I zgadzam się ,, płaczący Jude Law <3'' , jeden z moich ukochanych momentów ;)

ocenił(a) film na 7
mapiii20

Ogólnie mili się oglądało i film nie nuzyl ale tan wątek z Grahamem taki naciagany. W ogóle komedie romantyczne takie SA. Szkoda ze momebtami film był przeslodzony.

ocenił(a) film na 4
mapiii20

Film strasznie przesłodzony, nużący. Od początku do końca nastrój wszechobecnej dobroci i miłości, żadnych zagrożeń, niepewności, zwrotów akcji. Zero humoru. Moja ocena 4/10.

ocenił(a) film na 9
mapiii20

Mnie również film zauroczył. Oglądałam już kilka razy:) ALe lubię i Diaz i Blacka:)

ocenił(a) film na 9
mapiii20

i agree

ocenił(a) film na 9
mapiii20

dokladnie , tez zazwyczaj nie ogladam komedi romantycznych ale ta akurat byla super , do obejzenia naklonila mnie rola Jacka Blacka (ktorego uwielbiam) i jak zwykle nie zwiodlem sie ;) tak juz chyba jest ,ze w jakimkolwiek filmie zagra Jack to wychodzi zawsze na dobre ;) swietny aktor , tak pozytywny,naturalny , swobodnie gra , az milo sie go oglada ;) a Sam film Holidays bardzo mily , na wieczor : z kims lub samemu (tak bylo w moim przypadku) .. bardzo podobaly mi sie wstawki z tym 90 letnim panem oraz momentami nawiazanie do filmow i dobrej muzyki

super sprawa , polecam kazdemu , chociarz moze nie kazdy doceni ten film .. czesc!

Misiek ;)

ocenił(a) film na 9
mapiii20

Moja ulubiona komedia romantyczna na święta:)
Polecam wszystkim niepoprawnym romantykom i nie tylko...

ocenił(a) film na 9
mapiii20

Również nie przepadam za konediami romantycznymi, ale ta ma urok i klimat, no i znakomita gra aktorka. Szczególnie jestem pod wrażeniem Cameron Diaz, w sensie pozytywnego zaskoczenia. Również polecam wszystkim.