Holiday

The Holiday
2006
7,2 208 tys. ocen
7,2 10 1 207992
6,3 41 krytyków
Holiday
powrót do forum filmu Holiday

Film podobał mi się bardzo. Zainteresował mnie przede wszystkim dobór aktorów. Jude Law, którego cenię za grę aktorską. Cameron - przepiękna kobieta i dobra aktorka. I Kate, o której jeszcze nie wyrobiłem sobie jako-takiej opinii. Żaden z aktorów nie zawiódł.
Jest to pierwsza komedia romantyczna, której wystawiłem 10/10! W każdym filmie tego rodzaju są nudne momenty - tutaj ich nie znalazłem! Ani razu nie patrzyłem na zegarek "Ile jeszcze do końca?"!
Piękna, rodzinna i przyjacielska atmosfera, przemiany bohaterów i takie ludzkie podejście do problemów sprawiły, że produkcję tę cenię sobie bardzo. Polecam wszystkim, szczególnie w tym świątecznym okresie. : D

ocenił(a) film na 7
Grzei

Ta komedia romantyczna jest niezwykła jeszcze pod jednym względem, jako jedna z niewielu podoba się facetom, to drugi wpis mężczyzny, który zawiera pozytywny komentarz filmu "Holiday"... To naprawdę potwierdza fenomen tego filmu;]

kerdehous

To prawda. Film oglądało się jak dobrą produkcję przygodową. Nie było nadmiernego migdalenia się, a faktyczne problemy i rozterki.

Grzei

o tak :D

lassa_2

Moim zdaniem film jest genialny , z pewnością obejrzę go jeszcze raz :) najbardziej urzekła mnie postać Iris ;)