Holiday

The Holiday
2006
7,2 208 tys. ocen
7,2 10 1 207992
6,3 41 krytyków
Holiday
powrót do forum filmu Holiday

Zwróciliście uwagę na scenę, gdy Diaz przegląda oferty w internecie i pokazują się nazwy państw, do których mogłaby pojechać? Obok "Poland" była jakaś dziwaczna flaga - jako jedyna spośród wszystkich błędna. Tak nas znają i szanują w Hollywood.

Vianne

Dokładnie,z tego co pamiętam to flaga podobna do austriackiej...szkoda mówic...

ocenił(a) film na 10
peterluk89

No dobra... Widzę, że z myśleniem u was trochę kiepsko, wiec coś wam podpowiem... Cameron wyszukuje miejsce do którego chce pojechać przez Internet. Znajduje tam stronę "firmy" (www.houseexchange.com). I teraz pytanie za 100 punktów rowerek i mydełko: kto jest odpowiedzialny za błędną flagę Polski: producenci filmu, czy właściciel strony internetowej? Podpowiem wam, że strona naprawdę istnieje i nawet w jakiś sposób chwali się, że "wystąpiła" w tym filmie... Zmienili jednak już wygląd listy (usunęli flagi).
Życzę miłego dnia :]

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
xardas17

Chyba cos w tym jest bo w filmach z USA czesto pojawiaja sie jakies przykre dla nas "joke'i". Dzis np w czasie projkcji "Drobne cwaniaczki" Woody Allen zaserwowal taki jeszcze na poziomie zarcik ktory da sie strawic. Znajdziecie go w watku o humorze w filmie...

Vianne

Chciałam pooglądać ten film, ale po tym co teraz zobaczyłam... Nie dam zarobić takim...ignorantom? ^^

Vianne

też zauważyłam to.no ładnie nie ma co widac jakie pojęcie mają o nas za oceanem skoro bill gates umieszcza w multimedialnej encyklopedi ze polacy zyją w lasach i żywią się wyłącznie ziemniakami.

ocenił(a) film na 9
puma

ale wstyd! ;/ zamieszczajac cos takiego w filmie powinno sie chyba sprawdzic wiarygodnosc.. wystarczy wpisac w google "poland flag" i pojawia sie wlasciwy obrazek.. ale coz... amerykanie to ignoranci i tyle :p

ocenił(a) film na 7
makt

Tez to widziałam i powiem,że się poczułam zażenowana tym faktem.
Po pierwsze,że jak można było pomylić flagę jakiegokolwiek państwa i to,że akurat zrobili tą pomyłkę akurat z naszą polską flagą... grrr

ocenił(a) film na 8
Vianne

Gdyby nie ta scena z naszą flagą film podobałby mi się bardziej.
No szkoda że nawet nie chciało im się sprawdzić jak naprawde wygląda nasza flaga :(

ocenił(a) film na 8
Vianne

o ile sie nie myle to chyba flaga peru... troche nawet kontynent nie ten ;) oj za to, to ocena o jeden w dol;)