Home

2014
4,5 2,3 tys. ocen
4,5 10 1 2253
4,3 3 krytyków
Home
powrót do forum filmu Home

Słaby !

ocenił(a) film na 3

Nudny jak flaki z ... Jakiś "duch" gwałci dziewczyny - takie ma hobby ? ,a dla urozmaicenia co niektórą zabija w dosyć wymyślny sposób ... ble,ble,ble...

ocenił(a) film na 6
con_desiros

Widze, ze dla kolegi zdecydowana wiekszosc filmow jest slaba hi

con_desiros

bez przesady na 3 na pewno nie zasługuje 5/6 . mało chyba w życiu wdziałaś/wiedziałeś, a co za tym idzie chyba nie zrozumiałeś/ aś filmu co?

ocenił(a) film na 4
fanzlalka

A może po prostu widział wystarczająco dużo by nie zachwycać się byle czym tak jak ty?;>

Dealric

typowy polak.....reszta jest zbedna

ocenił(a) film na 4
fanzlalka

powiedziała dziewczynka, której jedynym argumentem jest "nie zrozumiałeś filmu".
Mogę się już śmiać?;)

ocenił(a) film na 4
con_desiros

[spojler] Nie duch, tylko diabeł i nie takie ma hobby, tylko chciał potomka i dlatego gwałcił te kobiety. Kiedy urodziła się dziewczynka, wtedy też zaczęło się źle dziać na świecie. Między innymi ukazane powodzie w Tv.;)
Tylko nie rozumiem dlaczego zabił siostrę Leigh a Vere wybrał żeby urodziła to dziecko (uznał, że była wyjątkowa? Ok, ale dlaczego..;)) i jaki związek z tym wszystkim miała ta ściana, jej dotyk.- Rozumiem ten rulon pieniędzy, bo to była przyczyna całej "Klątwy" no ale.. ;) Film ogólnie szału nie robi, delikatnie mówiąc przeciętny.. ;)
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
92Mistic

Racja, slaby film. Pare dni temu widzialem Gallows Hill ktory tez nie powala ale w porownaniu do tego jest wrecz filmem wybitnym.

ocenił(a) film na 3
Tomashi_2

zgadzam sie, tez widzialem gallows hill ostatnio i tez uwazam ze jest duzo lepszy od tego.

ocenił(a) film na 6
Tomashi_2

Dla mnie właśnie ten film był słaby ;)

92Mistic

Leigh nie mogla mieć dzieci, a skoro była nieprzydatna to ją zabił.

ocenił(a) film na 4
wiolcia0

Aa no fakt. Umknęło mi to :). Dzięki :D

92Mistic

Nie ma sprawy ;)

wiolcia0

Dzięki za opinie jeśli Gallows hill jest lepszy to ja podziękuje za ten film pewnie z resztą nie wybija się z poza utartych schematów

ocenił(a) film na 4
92Mistic

Film mocno przeciętny. Ani tu oryginalności, ani świetnego wykonania. Klimatu również brak.