PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494642}

Hooligans 2: Do ostatniej krwi

Green Street 2: Stand Your Ground
2009
6,2 30 tys. ocen
6,2 10 1 29520
4,3 7 krytyków
Hooligans 2: Do ostatniej krwi
powrót do forum filmu Hooligans 2: Do ostatniej krwi

Gniot

ocenił(a) film na 2

Beznadziejny film, takiego gówna dawno nie widziałem. Dialogi na poziomie, że chyba
inteligentny gimnazjalista napisałby lepsze. Przemoc dla przemocy. "Dzieło" jest tak dalekie
od "jedynki" jak ja od mojej pierwszej teściowej.

ptosiek

Całkowicie się zgadzam. 2/10

ocenił(a) film na 2
Franio

przychylam ie do tej opinii. Do tego dodałbym coś na temat absurdalności niektórych wydarzeń. Wypuszczanie więźniów na zasadzie : kto wygra mecz i sam ten mecz mnie rozwaliły.

Gniot, gniot i jeszcze raz gniot. Tą przyzwoitą średnią musli nabić jacyś gimnazjaliści jarający się kultem przemocy i siły.

igorros

porażka... ja dałem 1/10 bo 2/10 to chyba odrobinę za dużo.
A ten "amerykański" happy end nie podlega żadnej dyskusji:P

ocenił(a) film na 1
ptosiek

no ja jestem w szoku, ta muzyka to już całkiem mnie dobijała... super dopasowanie brutalności i komediowych dialogów... zapewne każdy widz idiota zrozumie o co biega w tym filmie i to dla niego właśnie film... bo pewnie to taka niezrozumiała komedia, heh...
a może reżyser w tym zabawnym obrazie chce coś przekazać fanom piłki nożnej??? chętnie bym przeszedł się na jakieś spotkanie autorskie czy cuś, heh... :]

ocenił(a) film na 2
ptosiek

Popieram. Film jest do düpy.

ocenił(a) film na 4
raiden19

Za dużo nie potrzebnej młócki. Gdzie istota filmu czyli fabuła? Na początku już było wiadome jak to się skończy.

Lantis

Pierwsze co powiedziałem zaraz po oglądnięciu to: O czym był ten film ? :D

użytkownik usunięty
ptosiek

Aż nie mogę uwierzyć, że "to coś" ma średnią powyżej 6...

ocenił(a) film na 1
ptosiek

To jest film z 2009? Dla mnie to wygląda na lata dziewięćdziesiąte. Tytuł to bezczelny przykład chwytu marketingowego mający na celu przyciągnąć osoby, którym podobał się film Hooligans. Nie piszę pierwsza część bo dla mnie to są zupełnie inne filmy. Kompletne nieporozumienie. A ta ocena powyżej 6 to... nie chce mi się nawet tego komentować. Daję 1/10 żeby przyczynić się choć trochę do jej zaniżenia i uważam, że ta jedynka to i tak za dużo.

ptosiek

Jezuuuu...aż zacierałam rączki,że "dwójeczkę" sobie obejrzę.
OSTRZEGAM:
Hooligans 2 nie ma nic wspólnego z poziomem genialnego Hooligans (!!) aż masz ochotę odwrócić głowę z zażenowania kiedy idą drewniane i przygłupie dialogi.dawno czegoś nie doświadczyłam:((

ptosiek

hahah... ekhm <przywraca się do równowagi>... HAHAHAHAHAHAHAHAHAAH nie da się ! Mocny film, przyznaję. W ogóle to całe więzienie to jak jakiś wypoczynek dla nich, cały czas uśmiechnięci tam chodzą haha :D Gra aktorska Żelaznej Damy pobiła wszystko co do tej pory widziałem :D Ma tak mocno rozbudowaną paletę uczuć przed kamerą, że wybuchnąłem śmiechem na końcowej scenie gdy ją skuli w kajdanki hahahah Bogini Żelaza!
Pozdrawiam i nie polecam :D

ocenił(a) film na 2
ptosiek

Kto temu dał powyżej 6, a nawet powyżej 3 o.O

ocenił(a) film na 2
ptosiek

Ciężko jest ocenić ten film obiektywnie. Gdyby nie to, że to kontynuacja świetnej jedynki to może nie wypadłby tak tragicznie.