Czy wie może już ktoś o czym bedzie ta druga część?
bo nie widze w obsadzie aktora kóry grał Majora w pierwszej części...
ani Wood'a ;-/
przeciez bez nich to już nie bedzie ten film... wiadomo że Hunnam'a nie dadza do filmu bo przeciez nie "zmartwychwstanie" (a wielka szkoda bo to niesamowite ciasteczko <mniam> ), to nie moda na sukces gdzie aktorzy umieraja po 13 razy, ale ci dwaj aktorzy moim zdaniem powinni sie pojawić.
Bo ten film nie ma sie wiązac z 1 cz. tylko bedzie to film po tym samym tytulem ale teraz historia bedzie dotyczyla np Chelsea i Fulhalm albo Kogos...
Andres ten film napewno niebedzie dotyczyl kogos innego przeciez GSE to kibole West Hamu wiec bedzie musial byc o kibolach West Hamu a nie Chelsea, Fulham lub kogos innego. Pozdro
tak wlasciwie to kibice West Hamu to ICF (Inter-City Fans). Nazwa wziela sie od tego, ze kibice tego klubu jako pierwsi w Anglii w czasach najwiekszych starc na wyjazdy jezdzili zwyklymi pociagami Inter-City :). GSE to jedynie nazwa na potrzeby filmu, ale wiadomo o co chodzi.
Bohaterm tej części będzie bedzie Dave (Ross McCall) który grał w ,,jedynce" zostanie on osazony w więzieniu i tam bedzie sie toczyc akcja.Krótko mówiąc to nie będzie ten sam obry ilm jak pierwsza część :(
W sumie cieszę się, że film będzie odbiegał od pierwszej części.
Nie będzie to przynajmniej denna kopia pierwowzoru, co zapewne fanom zniszczyłoby wizję tej ''serii''.
Ja czekam na sequel z niecierpliwością, pociągnięcie tematu ''hooligans'ów'' ze strony Dave'a może być ciekawe :}
Kilku pseudokibiców wiernych i oddanych drużynie West Ham wraz ze swoim liderem trafia do więzienia. Za kratkami szybko dochodzi do nich, że przetrwanie w więzieniu nie będzie proste. Od swoich problemów starają się uciec dzięki piłce nożnej i więziennym meczom, które obfitują w liczne nieprzepisowe zagrania...
ja wlasnie pobieram film. trailer prezentuje sie dosc ciekawie... ciekawe. jak ktos chce link do filmu to pisac:)
Właśnie skończyłem oglądać GSH2 i powiem szczerze film jest zaje**** tez posiadam linki do wersji dvdrip ale nie mam napisów ale lekcja angielskiego sie przyda
a się panowie czaicie kurwa
film: http://www.mininova.org/tor/2373202
napisy: http://napisy.info/SzukajNapisow.php?to=Green+Street+Hooligans+2&tp=Green+Street +Hooligans+2
Bardzo proszę pozdrawiam!!!