PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=682398}

Hooligans 3

Green Street 3: Never Back Down
2013
5,9 12 tys. ocen
5,9 10 1 11585
3,0 2 krytyków
Hooligans 3
powrót do forum filmu Hooligans 3

Witam. Jestem właśnie po obejrzeniu 3. Film niestety to jedna wielka klapa. Nie ma nic wspólnego z poprzednimi częściami prócz Baru. (OPS sorka tam tez schrzanili po całości, zresztą obejrzycie to sami). Nie ma jakichkolwiek aktorów z poprzednich odcinków, nie nawiązuje ani trochę do poprzednich części Poza barem i końcówka filmu w nim. Sądziłem że wniosą w tą część jakieś ciekawe pomysły które chociaż w 50% będą kontynuacją części poprzednich. niestety w tej kwestii tez moje oczekiwania spłonęły ulatniając się do atmosfery.Typowa przekoloryzowana produkcja z "HOLLYWOOD": ktoś komuś kogos zabija; ta osoba powraca aby sie zemścić srutu pierdu tu i gacie z drutu. Apeluje do zwolenników filmu strasznie sie nim zawiedziecie. Pozdrawiam

kinematografik

ojej az odechciewa sie ogladac ale z sentmentu i tak obejrze pozdro
p.s. dzieki za info

ocenił(a) film na 6
kinematografik

Miałem się wybrać do kina ale skoro taki badziew... Na pewno obejrzę bo uwielbiam poprzednie części ale czy w kinie? teraz już sam nie wiem

ocenił(a) film na 9
andrikol

Tego filmu w kinie na bank nie będzie. Mnie się bardzo podobał, świetny jak dla mnie, na serio. jedynka i tak była nieco lepsza, ale minimalnie. Pomimo, że te filmy są zupełnie inne od siebie to oba z chęcią jeszcze nie raz obejrzę, Jedynie 2 mi jakoś nie podpasowała, średniawka mocna.