1 część filmu była całkiem przyzwoita (Football Factory zdecydowanie lepszy), 2 to była katastrofa, jeden z najgorszych filmów jakie w życiu oglądałem, obstawiam że trójka uplasuje się gdzieś pomiędzy nimi, jednak niestety bliżej tej drugiej...
A ja mysle ze nie bo gra tam bardzo dobry fighter czyli Scott Adkins ,mysle ze film bedzie dobry ! BOYKA!BOYKA!BOYKA!
Całkiem dobry film, lepszy od 2 części. Bardzo dużo akcji, chyba za dużo XD mogło być trochę więcej o życiu klubowym. Co do scen walki hmmm niestety nie był to już stary dobry Boyka (troszeczkę się zawiodłem :) ). Walki były w miarę wyważone tzn. Scott już z dwoma przeciwnikami na raz miał problemy i za to plus ale było kilka niedociągnięć (te ciosy pół metra od twarzy..., mogli to bardziej dopracować :/ ). Bez Adkinsa przy tej fabule było by kiepsko chociaż trochę mi nie pasował do tej roli. IMO i tak jeden z lepszych filmów 2013 roku.
Jeden Z lepszyh FILMÓW 2013?? buahha proszę cie nie rób sobie jaj. Jedna wielka chała nic poza tym
O gustach się nie dyskutuje :P Dla mnie Iron Man 3 lub Pacific Rim to jedno wielkie dno ale za to bardzo przypadł mi do gustu np. Wielki Gatsby. GSH 3 polubiłem za temetykę i głównego bohatera, także jak kto woli :)
Popieram. Zajebiście słaby. I całkowicie żadnych zadym na mieście ani w metrze, tylko jakieś ustawki 5x5 i robienie zakładów na tym :/ Jedyne co ma wspólnego z pierwszą jak i drugą częścią to to, że końcowe starcie jest pomiędzy West Ham, a Millwall.
gpsc ktory napisal ze jeden z lepszych filmow to powinien bana wyłapac do konca zycia i jego dzieci tez a nawet dzieci jego dzieci.
film słaby, szmira i dramat
szkoda ze nie ma oceny 0
Film bardzo przeciętny, zleciał szybko, a sceny walki nie były zbytnio imponujące. Oczekiwałem więcej po Adkinsie, no ale wiadomo pewnie taki był scenariusz, że musi troszkę po obrywać. Żałuje tego, że nie walczył tak jak wtedy gdy grał Boyke. W tamtym filmie pokazał pełnie swoich umiejętności. Po za tym, brak w głównych bohaterach charakteru, prócz Adkinsa pokazał go chyba tylko Joey na samym początku ( z wiadomych względów ) .
nie wiem jak dzisiejsi kibice West hamu i Millwall ale troche starsi jak zobacza ze w tym filmie po jednej stronie walczy policjant a szefem drugiej ekipy jest szef policji po to chyba Harakiri zrobia.
Hehe o tym zapomniałem nawet. Ten film to całkowita porażka. Jeszcze tylko brakowało by Adkins tam wywijał nogami tak jak w "Undisputed" 2 i 3.
A przypomnialem sobie a najlepsze jest jescze to ,że jak go ta dupa z baru zobaczyła z policjantem to mu kazała wypie***c bo jest kapusiem. A w innych ekipach policjanci rzadza :0 i pozniej u inch ten czarny sie bił i pił znimi haha
Chyba jednak zmienię ocenę z 2 na 1. Jak dla mnie to cała ta seria "Hooligans" nie jest za dobra. Nie wiem co tak się podoba niektórym w pierwszj części, bo raczej nie Frodo co po kilku meczach robi sobie tatuaż klubu na piersi i ze zwykłego pionka staje się napier*alaką ulicznym i członkiem GSE.
Zawszę mówię, że w filmie "Rise of the Footsoldier" w pierwszych około 15 minutach jest o wiele lepszych akcji niż w tych "Hooligans". Jeszcze też pozostaje "Football Factory" :)
Jest jeszcze jeden film co ma pozytywne opinie ale nie mogę go nigdzie dorwać. http://www.filmweb.pl/film/I.D.-1995-126399
Dzisiaj wyczaiłem ten film, zapowiada się ciekawie :) http://www.youtube.com/watch?v=s8xLazT2qsc
Do ściągnięcia na torrenty.org
Wlasnie teraz ogladam i mi sie zawiesil i musze powiedzieć ze jest w miare realistyczny przynajmniej po 75 min .
Ciekawe sceny
Mi się film bardzo podobał. O wiele lepiej od tych wszystkich Hooligansów. Gdyby nie troche nudny środek to byłby jeszcze lepszy. Jak dla mnie ciekawa końcówka :)
Jescze jeden film znalazłem. Może też być niezły.
http://www.youtube.com/watch?v=k7wcm0zCBOw