Każdy kto lubi tego typu filmy tzn. napierdzielanki to polecam!
Denerwuje mnie to ze niektóre typy dają tak niskie oceny skoro nawet nie są w stanie zobaczyć jakiej jakosci są zrobione te sceny walki, ostre i krwawe walki mało udawane że np muśnie mu ręką koło nosa a ten cała gęba w krwi. Tutaj widać jakiej klasy aktorem jest Scott Adkins że jego walki są na wysokim poziomie. Idealnie pasuje do tej roli chodz fakt faktem to nie to samo co poprzednie częsci Hooligansów.
Zgadzam się kolego z Tobą w 100% ! Film stoi na wysokim poziomie może też dlatego, że przypomina stare pozycje z lat 80 i 90 :) Ja również dałem 9/10 Good Production! A Scott Adkins nie raz już udowodnił, że jest w stanie zastąpić starzejące się gwiazdy kina akcji !
Pozdrawiam
Fabuła filmu powala :O ma tyle wspolnego z rzeczywistością co nic. brakowało tam jeszcze tylko jakiegos JCV albo innego aktora z mordobic. Film słabiutki. jakich wiele. prawie kazda scene mozna było przewidziec.
Film bardzo słaby jak dla mnie. fabuła bardzo banalna i przewidywalna mało ciekawa. Gdy Pierwszą część oglądałem to naprawdę nie chciało się żeby film się kończył bo taki był dobry. A tą cześć obejrzałem do końca z nudów. W ogóle nie ciekawe. Denerwujące spowolnienia w walkach. Główny bohater został mocno pobity i bez problemu wstał. Za szybko się rozwinęła akcja i nie było napięcia. Moje zdanie jest takie że ten film podoba się tym którzy obejrzeli nie wiele dobrych filmów. Po prostu nic ciekawego.
Ecarcer:
Patrząc na twoja wypowiedz wydaje mi się że należysz do społeczeństwa którzy trzepią gruchę do filmów animowanych.
Widzisz ? jak fajnie można wypowiedzieć się o osobie której sie nie zna ?
Panowie wyżej jakos potrafili nawiązać do tematu a ty chyba musiałeś dostać niezły wpie*ol w domu od rodziców i musiałeś wyżyć się w poscie na filmwebie.
Po co więc nawiązujesz do mojej osoby skoro tematem przewodnim jest film a nie moja osoba. Ja wyraziłem swoją opinie co do filmu tej części tzn. 3 że mi się podobał, a jakie jest twoje zdanie ? Szczerze mówiąc mam to w dupie!
See ya!
Mnie najbardziej zdenerwowało w tym filmie że nie było powiązań z częścią pierwszą.
Oglądałem film jakiś czas temu .. Pamiętam że w jednej scenie jeden z głównych bohaterów wspominał starą ekipę X lat wstecz ...
Niestety NIKT Kulfa nie wspomniał o Majorze i ekipie Pita .. -.- WHY ?? ..
Racja film dobry,godny polecenia a ci co sie wypowiadaja negatywnie to dla nich jest podejrzewam wiecej realizmu w Dragon Ball'u..