Horton słyszy Ktosia

Horton Hears a Who!
2008
6,3 29 tys. ocen
6,3 10 1 28827
6,4 11 krytyków
Horton słyszy Ktosia
powrót do forum filmu Horton słyszy Ktosia

Bajka jest swietna naprawde, smieszna (niewymuszone zarty) z morałem ;) i naprawde super sie ja oglada ale w wersji orginalnej, Jim Carrey, Steve Carel, i wiele innych gwiazd nadały charakteru tej bajce. A jesli ktos miał to nieszczescie widziec/ słyszec ja w wersji z polskim dubbingiem to nie dziwi mnie niska nota

ocenił(a) film na 10
Wypasiona_Foczka

ja tam na dvd oglądne wogóle dubbingu nie lubie w niczym

ocenił(a) film na 7
Chucky_Tbg

wspaniała masz racje i co do dubbingu to mega kaszana. Jak zaczęłam oglądać w wersji polskiej to po 20minutach wyłączyłam bo nie mogła. Ale ogolnie bajka piękna w sumie to spociły mi sie oczy pod koniec.

ocenił(a) film na 8
nipu

wypasiona jesli juz :P miło mi ze sie ze mna zgadzasz :)

ocenił(a) film na 1
Wypasiona_Foczka

mega slaba bajka, bylem z kuzynem i wyszlismy po 20 minutach. ani mi ani jemu ta bajka sie nie podobala....

ocenił(a) film na 4
svoboda

Bajka ta jest dla dzieci i tylko dla nich.Bardzo sie zawiodłąm ogladając ją.Myślałam ze bez polskiego dubbingu okaze sie sympatyczna i zabawna tak sie jednak nie stało.Bajka jest nudna i tyle

ocenił(a) film na 9
klaczek89

"Bajka ta jest dla dzieci i tylko dla nich."

Jakoś za DZIECKO się nie uważam a jakoś mnie się podobała... Czyżby było ze mną coś nie tak?

użytkownik usunięty
Wypasiona_Foczka

Po prostu Żebrowski udowodnił, że nie nadaje się do dubbingowania. Nieźle poradził sobie Opania, ale najlepiej, to chyba Zajączkowska. Dobrym pomysłem było też zaangażowanie Bryndala jako narratora.

ocenił(a) film na 7
Wypasiona_Foczka

A mi się podobało. Co więcej, podczas ooglądania filmu na DVD z polskim dubbingiem miejscami pękałam ze śmiechu. Kiedy chciałam komuś pokazać jedną scenę z filmu a na youtube była tylko angielska wersja, okazało się, że po angielsku to wcale nie brzmi tak zabawnie. Już nie mówiąc o tekście, ale nawet o głosie. Po polsku postacie mówią genialnie!

ocenił(a) film na 7
Cairine

Podpisuję się pod tym. Żebrowski sobie nie poradził? Bzdura, dał sobie radę bardzo dobrze, chociaż momentami brzmiał bardzo mocno jak Zamachowski.

użytkownik usunięty
Wypasiona_Foczka

tja, żebrowski nie bardzo się sprawdził, jak dla mnie pasowałby halama

ocenił(a) film na 7

a mnie się głos Burmistrza bardzo spodobał ;)