Hostel 2

Hostel: Part II
2007
5,3 36 tys. ocen
5,3 10 1 36276
5,6 7 krytyków
Hostel 2
powrót do forum filmu Hostel 2

świetny!!!

ocenił(a) film na 9

Mi sie bardzo film podobał;) uważam, że film jest naprawdę dobry w porównaniu z innymi które obejrzałam w niedługim czasie;)jest kilka mocniejszych scen, nawet przerażających ale warto film obejrzec dlatego dałam mu 9/10;)

ocenił(a) film na 1
izunia_5

Niezły żart, to że w filmie było kilka jak to napisałaś "mocniejszych scen" nie jest argumentem żeby dać tej kaszanie 9 pkt. Jak chcesz zobaczyć naprawdę kilka mocnych scen w naprawdę dobrym filmie to idż do kina na "Pana Zemstę" i nie ośmieszaj się pisząć że to "gówno" Hostel 2 jest świetny.

golmac

no cos Ty!!!! to jest najbardziej MĘCZĄCY film swiata! nigdy nie zapomne tego bledu, jaki popelnilam idac na pierwsza czesc... ale myslalam po prostu, ze na Tarantino mozna 'liczyc'...

ocenił(a) film na 9
golmac

To jest moja opinia na temat tego filmu...jesli uwazasz inaczej niz ja to ok...ale bez przesady widzialam sto razy gorsze horrory a juz od wielu lat je ogladam...dalam tyle bo mi sie podobal!

ocenił(a) film na 1
izunia_5

"film jest naprawdę dobry w porównaniu z innymi które obejrzałam "

stary to co ty za shity ogladasz :/

ocenił(a) film na 1
Makron

znaczy stara ;) sorka za blad...

ocenił(a) film na 5
Makron

To taki masz szacunek do kobiet, że sie do nich wyrażasz za przeproszeniem "stara"

ocenił(a) film na 9
Makron

no stara to ja nie jestem ale hm ok...ogladam wszystkie horrory jakie dostane albo sciagne...nie sugeruje sie opiniami innych ludzi...sama wole obejrzec dany film i sprawdzic ile dla mnie jest wart.ale kazdy ma rozne gusta...

ocenił(a) film na 1
izunia_5

oj ludzie ale sie czepiacie napisalem "stary bo nie na ten nick spojrzalem co trzeba a pozniej przeprosilem za blad i dla zartów napisalem "stara" ;] ... ehh społeczenstwo zbyt powazne sie robi :/

ocenił(a) film na 10
Makron

Czepiasz sie strasznie Macron, daj ludziom ogladac, to co chca ogladac. Ja tez uwazam, ze hostel bedzie mial swoich fanow i ze jest to calkiem niezly film

ocenił(a) film na 1
nika_gda

Ja sie czepiam... (tylko wyrazam swoja opinie ale niech bedzie ;]) a jesli Ty dajesz 10/10 takim filmom jak Hostel 2 to co bys dala takim filmom jak "Milczenie owiec" czy "Siedem"... Bo jesli odpowiedz brzmi tez 10/10 to obrazasz w ten sposob rezyserow tych filmow ;]