PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=292598}

Hostel 2

Hostel: Part II
2007
5,3 36 tys. ocen
5,3 10 1 36174
6,0 10 krytyków
Hostel 2
powrót do forum filmu Hostel 2

Nie był nudny ale CHORY np scena w której jakas z..bana d..wka i sz..ta zabija biedna Lorne a potem kąpie sie w jej krwi.... tylko u..erdolic takiej łeb tasakiem ;/ albo jak facet straszy Bijou piłą a potem przypadkiem ją rani...... głupi CH.J było mu żal a k..wa mógł tego nie robić dobrze że psy go zagryzły. Główna bohaterka powinna wynająć terrorystyów za to co zrobili jej przyjaciółkom ;/ i dobrze że odcieła fiuta temu kutasowi ;/ Przynajmniej Alex czy jak jej tam było (sram na szmate) została na koniec sponiewierana ;/ najbardziej wkurwiająca była sz...a w krótkich blond włosach TAKIE WREDNE BABSKO...... Dobrze że Bijou przynajmniej odgryzła nos temu staremu nalezało sie mu ;/

ocenił(a) film na 1
Ms__Party

tiaa... po tym jak się wypowiadasz na pierwszy rzut oka można stwierdzić, że oglądałeś.. i to nieźle sie wczułeś xD

ja_paulinka

Jestem dziewczyna a w filmy czesto sie tak wczówam i je potem przeżywam

ocenił(a) film na 1
Ms__Party

buahaha :D:D:D niezupełnie o to mi chodziło :P raczej o Twoje słownictwo i o to, że mówisz kogo to byś nie zabiła i komu to sie to nie neleżało :D wnioskuję, że masz ok 14/15 lat :) pozdrawiam

Ms__Party

To jest po prostu GORE. Takiego typu filmy trzeba po prostu lubić (ręka, noga, mózg na ścianie). Jak już się je ogląda to nie ma się co dziwić ze fabuła jest do dupy, bo cóż nowego w tej dziedzinie mozna wymyślić?

Gorillaz

Przyznaj, że przy takiej Martwicy Mózgu sceny gore w H2 wypadają co najmniej blado ;)

Onvog

Spoilery to mają filmy z fabułą i scenariuszem, nie to gówno.

Ms__Party

Mnie takie filmy wogle nie krecą, jest jeden cel OBRZYDZIC widza. Nie to co horrory psychologiczne, dobry film tego gatunku spowoduje strach i wielkie emocje w trakcie ogładania. Nie obejrzalam Hostel'a jedynki ani pozniejszej czesci i niech mi ktos wytlumaczy co niektorzy widza w takiej produkcji??

Michasia_2

To czemu sie wypowiadasz. Ja oglądałem 1 i był taki sobie ale do obejżenia po zmierzchu :) najlepiej samemu. Najlepszymi fimami tego gatunku są: "Krąg" "Krąg 2" "Amitivile" i "Klątwa" reszta na 1 obejzenie jednak po tych przechodza ciarki :)

Ms__Party

Zgadzam się Ring 1 był świetny a wypowiadałam sie OGOLNIE o horrorach typu Hostel Piła itd. Nie musze sie znac zeby stwierdzic ze nic nie widze w takich projektach więc ZNAWCO wrzuć na luz.