PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=292598}

Hostel 2

Hostel: Part II
2007
5,3 36 tys. ocen
5,3 10 1 36179
6,0 10 krytyków
Hostel 2
powrót do forum filmu Hostel 2

Czy Hostel II jest lepszy czy gorszy od pierwowzoru? Konkretnie, czy lepiej rozegrany scenariusz, muzyka, bohaterowie itd. Polecacie czy nie?
Proszę o konkretne odpowiedzi...

użytkownik usunięty
Nachtjager

No wiesz, trochę cyców, trochę flaków. Generalnie standard :-D Ale myślę, że nawet gorzej od jedynki wypadło. Trudno mi to zrozumieć, ale tak jest. Może cyce za małe...?

ocenił(a) film na 6
Nachtjager

hmmmmm chyba jednak gorsze od jedynki chociaz prezentuje ten sam poziom hmmmmm ogladajac ten film zastanawiam sie czy Roth jest walniety na codzien czy tylko podczas pisania scenariuszy....:)

ocenił(a) film na 1
Nachtjager

Hmm ja bym juz jedynki nie polecil... ale Hostel 2 to naprawde poraszka i swiadcza o tym oceny przeciwnikow jak i zwolennikow pierwszej czesci... jesli chcesz isc do kina to radze wybierz inny tytuł ;)

Nachtjager

Z przykrością muszę stwierdzić, że jest dużo gorszy. Nie ma już tego klimatu. Jeśli chodzi o bohaterów o od razu wiadomo kto przeżyje. Torturami również się nie popisali, jest tylko jedna dobra (moim zdaniem) scena. Ogólnie film jest przegadany. Nie przeraża, nie wzbudza zainteresowania a nawet nie obrzydza :( Jak dla mnie 4/10. Niestety nie polecam.

ocenił(a) film na 8
PaczEgg

Dzięki, ja dzisiaj idę do kina i się zobaczy.

ocenił(a) film na 2
Nachtjager

Ojjj, będziesz żałował kasy ;)

Crazy_3

Ja dziś idę na Głosy 2, a za tydzień na Hostel...., ale czytając te wypowiedzi chyba jeszcze nad tym pomyślę. :P

ocenił(a) film na 8
Tybii

Ja zawsze wolę się samemu przekonac. Hostel I też zjechali, a mnie się nawet podobało.

ocenił(a) film na 8
Nachtjager

Wdziałem już nowy Hostel, nie żałuję wydanych pieniędzy i wydam je jeszcze na kolejny seans a potem na kopię DVD. 10/10 i do ulubionych na przekór dziwnie negatywnym komentarzom.

ocenił(a) film na 10
Nachtjager

hostel 2 jest wyjebany ,jeszcze bardziej brytalny niz 1.tez chciałbym tak torturowac ludzi.zastanawiam sie czy jest moliwosc za kase tak jak w filmie pobawic sie ludzkim ciałem

ocenił(a) film na 8
kazik06_87

Gdzieś w Koreii albo w innym totalitarnym państwie na pewno. Tylko czy reagował byś tak jak bohater który sapnikował jak doszło do niego co zrobił?