Czy Hostel II jest lepszy czy gorszy od pierwowzoru? Konkretnie, czy lepiej rozegrany scenariusz, muzyka, bohaterowie itd. Polecacie czy nie?
Proszę o konkretne odpowiedzi...
No wiesz, trochę cyców, trochę flaków. Generalnie standard :-D Ale myślę, że nawet gorzej od jedynki wypadło. Trudno mi to zrozumieć, ale tak jest. Może cyce za małe...?
hmmmmm chyba jednak gorsze od jedynki chociaz prezentuje ten sam poziom hmmmmm ogladajac ten film zastanawiam sie czy Roth jest walniety na codzien czy tylko podczas pisania scenariuszy....:)
Hmm ja bym juz jedynki nie polecil... ale Hostel 2 to naprawde poraszka i swiadcza o tym oceny przeciwnikow jak i zwolennikow pierwszej czesci... jesli chcesz isc do kina to radze wybierz inny tytuł ;)
Z przykrością muszę stwierdzić, że jest dużo gorszy. Nie ma już tego klimatu. Jeśli chodzi o bohaterów o od razu wiadomo kto przeżyje. Torturami również się nie popisali, jest tylko jedna dobra (moim zdaniem) scena. Ogólnie film jest przegadany. Nie przeraża, nie wzbudza zainteresowania a nawet nie obrzydza :( Jak dla mnie 4/10. Niestety nie polecam.
Ja dziś idę na Głosy 2, a za tydzień na Hostel...., ale czytając te wypowiedzi chyba jeszcze nad tym pomyślę. :P
Ja zawsze wolę się samemu przekonac. Hostel I też zjechali, a mnie się nawet podobało.
Wdziałem już nowy Hostel, nie żałuję wydanych pieniędzy i wydam je jeszcze na kolejny seans a potem na kopię DVD. 10/10 i do ulubionych na przekór dziwnie negatywnym komentarzom.
hostel 2 jest wyjebany ,jeszcze bardziej brytalny niz 1.tez chciałbym tak torturowac ludzi.zastanawiam sie czy jest moliwosc za kase tak jak w filmie pobawic sie ludzkim ciałem