Hostel 2

Hostel: Part II
2007
5,3 36 tys. ocen
5,3 10 1 36276
5,6 7 krytyków
Hostel 2
powrót do forum filmu Hostel 2

Nie wiem skąd tak niska ocena ale pewnie głosowały osoby które nie znaja sie na horrorach a ich ulubionymi filmami są komedie romantyczne made in USA :D

ocenił(a) film na 3
marcin_utd

mi ten film się kompletnie nie podobał i uważam, że jest on po*****ny a moimi lubionymi filmami nie są komedie romantyczne made in USA :D dałem 1/10

ocenił(a) film na 1
marcin_utd

"pewnie głosowały osoby które nie znaja"

za to widze ze ty sie znasz skoro Hostel to w ogole dla ciebie typowy horror ;] wydaje mi sie ze jestes z tego pokolenia dla ktorego krew=dobry horror... niestety tak nie jest horror musi miec przede wszystkim klimat... a tu tego nie było... no chyab ze ktos nude nazwie klimatem :D

ocenił(a) film na 2
marcin_utd

dla mnie film beznadziejny i takich ze świeczką szukać. komu talie coś sie podoba to musi być chyba lekko conięty w rozwoju. juz przeszło pół roku 2007 minęło a tu jeszcze takie gówno robią... starczy

ocenił(a) film na 4
marcin_utd

Popieram Makrona kolejne dziecko(marcin.utd), które zobaczyło cycki, krew, i pod koniec obciętego chuja i już uważa, że film jest świetny a 40 minut bardzo nudnego początku nie ma znaczenia pewnie i tak je przewinął z takimi ludźmi nie ma co nawet rozmawiać oni i tak zawsze swoje bo za wcześnie zaczynają grac w brutalne gry i oglądać właśnie takie filmy ryje im psychikę i później jak zobaczą trochę krwi albo gołą panienkę w filmie to dają od razu 10/10
Pozdrawiam

hitmanV

jestes po********ny. Skoro marcin.utd przewinal pierwsze 40 min. tego nudnego, wg ciebie, poczatku to kiedy zobaczyl cycki? Jestes zryty, chciales mu pojechac i pokazac jaki to jestes kozak i koneser ale mozgu ci zabraklo, tak sie pokreciles, ze wyszlo nielogicznie, kretynsko i w skrocie dokladnie jaki sam jestes. Jeden horror straszy krwia, drugi tematyka, klimatem itp. ale jasnie pan "kozak/koneser" zna jedyne pojecie tego gatunku i to on o nim decyduje. Gratulacje panie hitchcocku w koncu to pan jest mistrzem horroru. Skonczonym durniem i h***m. MJK

ocenił(a) film na 1
mersiaczek

Nie trzeba być kozakiem, koneserem i wybitnym geniuszem by zauwazyc od razu ze Hostel 1 jak i 2 to totalne nieporozumienie nawet w swiecie filmow gore...

PS. Troche chyba cie ponioslo nie uwazasz :/

ocenił(a) film na 4
marcin_utd

tak zgadzam sie. Jestesmy debilami ktorzy nie znają sie na dobrych filmach, bo przecież Hostel to swietny horror, bez fabuły, z naciąganymi scenami, idiotycznymi dialogami... Jednym slowem arcydzielo!

ocenił(a) film na 1
Brafee

Hehe Hostel arcydziełem xD lubisz zartowac widze :)

ocenił(a) film na 4
Makron

przeczytaj jeszcze raz, dokladnie moją wypowiedz

ocenił(a) film na 4
marcin_utd

Oj z dziećmi mersiaczek prawie ci się udało, ale jak ja coś pisze to wiem, co napisałem, że przewinął 40 minut filmu i że zobaczył cycki, bo miałem racje przecież jak ta typiara wisi na linie(czy tam łańcuchu) to jest mniej więcej 47 - 52 minut filmu i widać jej cycki tak samo jak ta druga wchodzi(ściąga ubranie)i widać jej cycki, więc nie wiem, o co ci chodzi i ty chciałeś komuś dowalić nie ja, ale ci się nie udało(następnym razem po prostu sprawdź wszystko dokładnie później próbuj kogoś zjechać)
POZDRAWIAM

hitmanV

z dziecmi mi sie nie udalo bo to ty je za********* w tylek szmaciarzu. Yoko chcialem komus dowalic i dowalilem tobie - ty nie chciales bo nawet nie potrafisz. Nie wiesz o co mi chodzi - to jest calkiem normalne, gdybys wiedzial bylbym soba bardzo rozczrowany. A do reszty osob na forum: wcale nie mowie(pisze)ze hostel i sequel to arcydziela - for sure not, ale ten palant o ktorym pisalem (a raczej do ktorego pisalem)twierdzi ze to kompletne dno, porownuje je tym samym do siebie i ze to nie jest horror bo przeciez horror to ma "klimat" itd itp.

ocenił(a) film na 4
marcin_utd

Dobra już się nie tłumacz chciałeś pokazać, jaki jesteś mądry, ale ci nie wyszło a tym wyzywaniem nic nie zdziałasz, bo ja już dorosłem do poważnych rozmów a widzę, że ty reprezentujesz 10 ? 15 latka, co nie umie się przyznać, że zrobił z siebie głupka to od razu wyzywa, ale w końcu jesteś jeszcze młody(chyba) i jak dorośniesz do poważnych rozmów,(czyli będziemy mogli sobie spokojnie pogadać bez nerwów), to nie będzie problemu i wszystko sobie objaśnimy, bo tak to ty znów coś napiszesz, czyli będziesz się tłumaczył, że cię nie zrozumiałem itp. A co do tego gościa, co pisał, że to totalne dno to ja się z nim nie zgadzam na 100% bo w końcu dałem 4/10 a nie 1/10 ale go nie wyzywam bo to jego opinia a Makrona tylko poparłem a to nic złego ty mogłeś zrobić to samo i po prostu poprzeć marcin.utd i by było wszystko OK. ale skoro ty jesteś taki mądry i myślisz, że coś zdziałasz wyzywaniem to OK. twoja sprawa(wcześniej już ci napisałem co o tobie sadzę i wcale nie musiałem cię wyzywać może lekko obraziłem ale później też napisałem jak dorośniesz to pogadamy itp) jak dla mnie więcej byś zdziałał pisząc jakieś argumenty dlaczego my się mylimy a ty masz racje tylko nie za pomnij, że nawet dużo krwi(jak w Hotel 2)to nie za dobry argument ponieważ krew jest w praktycznie każdym horrorze może nawet i w każdym nie wiem wszystkich nie oglądałem ale mógłbyś dać np. dobre efekty specjalne jak torturowali ludzi(bynajmniej mi się podobały efekty oczywiście ale teraz to w sumie żadna nowość dobre efekty) ale i tak nawet argument jest to był tylko przykład więc proszę się go nie czepiać chciałem tylko ci pomóc jak można inaczej rozmawiać zamiast wyzywać ale w końcu ty jesteś mądry :P

hitmanV

to trafilem na pacyfiste! shit:) kilka wyzwisk u juz zmusilo cie do myslenia nawet argumenty potrafisz wymieniac. No prosze a myslalem ze skonczony kretyn!:) i nawet potrafisz przyznac ze hostel to horror. Wow! Panie koneserze i nota tez nie 1/10 tylko 4/10! A Hitman bo sie zajebiscie chowasz? Pod pierwszym kretynskim tekstem chowa sie taki madrala:)...

ocenił(a) film na 5
mersiaczek

mnie najbardziej w Hostelu 2 podobała się końcówka.. jak ta typeza ucieła małego.. ten moment był po prostu rozbrajający.. na początku mnie zatkało, ale jak jeszcze rzuciła go na pożarcie psom, to wymiękłam i zamiast być przerazona, to zaczęłam sie śmiac jak debil... polecam:D heh^^

ocenił(a) film na 1
mersiaczek

maaatko :| ale Ty dzieciak jesteś :| zamiast jechać po kimś i wyzywać to wypowiedz sie w miare logicznie na temat filmu, a nie podbudowujesz sobie samoocene wrzucając komuś przez neta :| czytając Twoja wypowiedz stwierdzam, że prawdopodobnie masz 150cm. wzrostu i ptaszka jak fistaszek i bojąc się bezpośredniej konfrontacji ubliżasz ludziom na forum bo przez kable nikt Cie w ziemie przeciez nie wbije...

shiiiiit....

marcin_utd

Czy Hostel 1 jest powiązany z 2 cześcią.Trzeba oglądac 1 aby wybrac sie na 2? :)

ocenił(a) film na 5
Oska

jest powiązany tylko troszeczke na początku, no i występuje pare aktorów tych samych co w I. Myślę że mozesz ogladac od razu II bo i tak są tam flashbacki z I części :p

marcin_utd

Mysle ze nie ma co odrazu tak negatywnie sie wypowiadac...
chodz to nie zmienia faktu ze film jest beznadziejny i mało interesujacy.
ja czwórke.

ocenił(a) film na 2
andrzejmat

pasmo chały, nie oglądałam jedynki i nie mam porównania, ale imo tragedia. Może nie byłby taki zły, gdyby fatalnie poklejone ujęcia, gdy kilku panom na pagerach pokazywaly się zdjęcia ich przyszłych ofiar, pagery poruszaly się razem z ręką, a zdjęcia już nie, podobnie z dziurą po głowie jednej pani, której odrąbano głowę. Czy tworzyli to w paincie? W sumie to film ani nie śmieszył, ani nie straszył, z małym śladem sensacji, zbytnio psychologiczny też nie był - nie wiem jakie odczucia chciał wywołać roth w widzu. Dam dwójką za jedną z końcowych scen.