Piszę to z całą odpowiedzialnością. Hostel 2 największa porażka Quentina Tarantino . Co to było?Właśnie obejrzałem film który kompletnie niczym nie powala a wręcz odrzuca od oglądania. Totalnie beznadziejne efekty. Odbicie w okularach ,czy grający w tle TV LCD albo kobieta z uciętą głową.Co to jest?? Ja potrafie lepsze efekty zrobić i je DOPRACOWAĆ do piękności na zwykłym PC. Quentin chyba zatrudnił ludzi prosto z ulicy (ogrodników,sprzątaczy "z całym respektem dla tych zawodów:)"). Nie potrafię zrozumieć fabuły filmu jest prosta i banalna.Czerwony Kapturek ma bardziej zawiłą fabułę niż ten film. Od początku już wszystko wiadomo kto przeżyje a kto zostanie skatowany.Jestem rozczarowany poobejrzeniu Hostel 1 a po obejrzeniu Hostel 2 dosłownie nie dowierzam co się dzieje na ekranach kin. Takie filmy powinny być odrazu wyśmiane i najlepiej nie pokazywane na świecie.Quentin wyrazy współczucia ale teraz jesteś beznadziejny!!! Muszę ocenić ten film ledwo 1/10 punktów. Ludzie odradzam wydawania 16 czy 20pln na bilet.Kupcie sobie za to lody bądź piwko ale nigdy bilet na HOSTEL 2.