... ja wam wszystkie kopie tego gównianego filmu z ziemią zrównam :-D
Jeśli nie lubisz tego typu filmów (gore) to się nie wypowiadaj, oszczędź sobie czasu i sił i nie wpisuj się na tym forum.
to ty jesteś żałosny bo nie masz pojęcia jak odebrać ten film a plujesz się bez przerwy na temat jaki to ten film nie jest zły!!!!
Dokładnie, ludzie pieprzą farmazony jaki to ten film jest szkodliwy, gówno prawda, to życie jest szkodliwe i brutalne, a ten film to tylko opisuje. (przepraszam, rzadko kiedy bluzgam na FW ale tu nie mogłem się powstrzymać).
Oj, aleś zbluzgał....! Wow...
Ale wybaczam - bo cierpisz.
Dokładnie - takie życie. Ja mam tu w pokoju na krześle takiego rozwalonego gościa, też mu mówię, że takie życie przecież.. :-)
Nie, to ja nie potrzebuję krytyki. Jestem Ignorantem Polskim. Ty jesteś bardzo autokrytyczny i za to cię cenię, chłopie :-)
odwołuje sie do g00lebiowski
weź sobie chłopie załóż sektę i sobie drygój ludźmi, spoko wyrażasz swoja opinie o tym filmie spokój nie powiem ze nie które argumenty do mnie nie trafiają, ale stary wyobraź sobie ze ktoś inny może mieć inne zdanie i nie musi być gorszy od ciebie. Co do filmu ogromna reklama, kontrowersje to jest jedyne na czym ten film bazuje, ale nie uważam żeby był stratą czasu, da sie obejrzeć.
Gore nie gore... Co by to nie było nie potrafi mnie zaciekawic 1/10 i znak niejakosci :/