Hostel 2

Hostel: Part II
2007
5,3 36 tys. ocen
5,3 10 1 36276
5,6 7 krytyków
Hostel 2
powrót do forum filmu Hostel 2

Jeszcze nie widziałem, a wiem, że będzie to najgorszy film roku. Pewnie tym razem poleci go Spielberg.

Kapiszczur

Jak nie widziałes filmu to się nie wypowiadaj jaki będzie i w ogóle, chyba że jesteś "jasnowidzem".

Raziel81

Ahh ci wszyscy jasnowidze :D

Ten film nawet jeszcze nie powstał więc trudno by było by ktos go już obejrzał :/

Kapiszczur

ty pajacu!jeszcze nie widziales a juz sie wypowiadasz!a moze jestes amatorem komedii romantycznej?!

użytkownik usunięty
pampi_2

Proszę was... To jest H-O-S-T-E-L. To nie może być dobre... Nawet gdyby Roth zrobił film dwa razy lepszy od pierwowzoru, to i tak byłoby to gówno poniżej wszelkiej krytyki.

ocenił(a) film na 4
Kapiszczur

No raczej najgorszy film roku to nie będzie, ale tez mi się wydaje, że będzie tak samo nudny i głupi jak Hostel, ale jeszcze zobaczymy i się przekonamy, kto miał rację.
POZDRAWIAM

użytkownik usunięty
hitmanV

Gratuluje, tego, ze oceniasz zanim obejżysz ...

Kapiszczur

Hahaha, dokladnie, pogadamy pol roku po premierze gdy film zdobęcie oceny. Ja jestem przekonany że z ciekawości ogromna rzesza ludzi pójdzie do kina. Czy będzie to shit czy nie .

ocenił(a) film na 4
Kapiszczur

Haha wiedziałem, że będzie gówniany film jak dla mnie 4/10

ocenił(a) film na 1
Kapiszczur

Debilny, przeokrutnie denny, pozbawiony najmniejszego sensu, żałosny, tragiczny w swej realizacji film - 1/10