Hotel Ruanda

Hotel Rwanda
2004
7,7 61 tys. ocen
7,7 10 1 60816
7,3 21 krytyków
Hotel Ruanda
powrót do forum filmu Hotel Ruanda

...jest zrobiony źle i jest nudny. Pomijając to ze temat jest wybitnie kiepski to sam film to fatalna proba stworzenia fabularyzowanego dokumentu. Nawet przez ułamek sekundy nie zostałem złapany za serce co chyba było głownym przeslaniem tego filmu. Ludzie...naprawde nie musicie pisac ze ten film jest dobry...jesli cos jest kiepskie to trzeba to wprost powiedziec i nie bac sie ze nie wypada.

ocenił(a) film na 9
kotlet

Wybitnie to Ty jestes chyba głupi...co Ty psizesz człowieku. nastepnym razem zastanow sie 100000 razy zanim cos napiszesz, i nawet jesli bedziesz pewny zeby to napisac nie rob tego;]

ocenił(a) film na 10
kotlet

nie zostałeś złapany za serce? widocznie nie posiadasz takiego organu...

ocenił(a) film na 10
kotlet

A mnie chwyciło za serce i podobał mi sie. Więc nie będe pisał że mi sie nie podoba. Mam gdzies co wypada. Jak Ci sie nie podobało to twoja sprawa ale nie mów innym co maja robić.

ocenił(a) film na 10
kotlet

Za to ty jesteś chyba wybitnie głupi. Ja naprawdę nie rozumiem ludzi co na każdym kroku negują dobry, poruszający i zmuszajacy do reflerksji film. Ok to moja opinia i nie każdy się musi do niej stosować ale pisząc że ten film jest kiepski ja napiszę, ze jesteś prymitywnym, tępym, jebniętym, nieumyślnym, przygłupim, ograniczonym, zidiociałym, niepełnosprytnym baranem. Taka jest moja opinia.

ocenił(a) film na 7
Snake_bm

To tylko prowokacja w najczystszej formie, zresztą kotlecik mielony już udzielał się przy innych tytułach, oczywiście w podobny sposób.

ocenił(a) film na 7
Kolbe

Hotel Runada nie jest ani filmem xzłym ani wybitnym. Z pewnością jest jednak filmem dobrym, który warto obejrzeć.

ocenił(a) film na 9
kotlet

Pewnie wolałbyś Hollywoodzkie produkcje, na które już od kilku lat nie można patrzeć.
Dla ciebie z pewnością Rocky, Commando i inne tego typu bajki, to wybitne kino.

Współczuję.

ocenił(a) film na 10
kotlet

Film oceniło ponad 2000 ludzi dając mu wysoką notę 8,48 . Gdyby nie debile rodzaju kotlet@ to była by dużo większa. Jeśli temet filmu był wybitnie kiepski to jaki ty masz gust popaprańcu. Wybitnie kiepski to musi być twój stary że spłodził taką spierdoline i szczerze mu współczuje

ocenił(a) film na 8
legolas80

"...sam film to fatalna proba stworzenia fabularyzowanego dokumentu."
aha czyli o to w tym filmie chodziło??:|:|:| hahahaha
śmieszny gość

Dla mnie to taki Oscar Schindler w afrykańskim wydaniu .
Filmik bałdzo dobry:):):)

kotlet

"Pomijając to ze temat jest wybitnie kiepski to" - zdajesz sobie sprawę z tego,że ten "kiepski" temat to rzeczywistośc....powiedz to ludziom w Afryce (rodzinom ofiar).....

ocenił(a) film na 9
They_Are_Not_You

powiedzmy sobie szczerze: p. kotlet należy do chołoty która jest za głupia, nie na to, żeby podobał jej się film(to kwestia gustu), ale nawet na to, żeby zrozumieć powagę tematyki... Kotlet! Jesteś albo prowokatorem albo skończonym idiotą o IQ w okolicach 0. Gratuluję!

Film dopiero co obejżałem, i mnie ruszyło... i to wystarczy za ocene, recenzje i w ogole. 9.5/10