PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=472165}

Hotel zła 2

Fritt vilt II
2008
5,9 5,2 tys. ocen
5,9 10 1 5202
6,7 7 krytyków
Hotel zła 2
powrót do forum filmu Hotel zła 2

Irytuje glupota bohaterow. W ogole nie ma nic wspolnego ze strachem przy ogladaniu. Brak oryginalnosci i ciekawych watkow.

[Spoilery]
Kto bieze pacjenta w stanie bliskim choroby psychicznej zeby sobie poogladal martwych kolegow i pana przez ktorego to cale zamieszanie mialo miejsce.

Czego ten cudak lezal w tej kostnicy tyle czasu i nawet nikt do nie rozebral, skoro inni juz tyle golusiency lezeli.

Jak glowna bohaterka mogla go zostawic po jednym sprzale na pastwe losu, to "upewnieniu" sie o jego smierci poprzez kopniecie ciala.

Akcja policji to jakas paranoja. Szkoda ze nie latali ze scyzorykami. Po sniegu jezdza czolgami i bron jak na strzelnicy przy wesolym miastaczku, w dodatku 2 sztuki na 3 osoby.

Wielki pan niesmiertelny smiga po szpitalu jak po wlasnym domu.

Po przybyciu do hotelu postanowil poczekac az szanowna pani sie obudzi (bo byla wielce znudzona czekaniem) i wtedy ja nieporadnie zaatakowac. Ta po rozbiciu soba polowy scian w hotelu zostaje uratowana (o cudownym przypadkiem) przez przybywajaca z odsiecza pania doktor. Tutaj najlepsza czesc filmu - po krotkiej walce w koncu ktos sie domysla zeby z shotguna mu strzelic w glowe z bliskiej odlegosci - EUREKA!

Film ogladalem w niezlych warunkach (ciemno, duzy ekran, dobra wersja i przyzwoite audio). Towarzyszka, tej watpliwej jakosci seansu smiala sie bardziej niz ja.

Nie ogladajcie. Uczcie sie na cudzych bledach. Tym razem moich.

ocenił(a) film na 6
wojteknwk

Lubicie slashery w dawnym stylu? W których głównie chodzi o klimat i napięcie, a nie o logikę i realistyczność? Jeśli tak to ten film jak najbardziej powinniście zobaczyć. I może nawet polubić.

ocenił(a) film na 2
_EemuU_

Klimat i napiecie ?!?

Moze to moze subiektywne odczucie, ale zadnego z tych nie zaobserwowalem. Wszystko jest jasne i oczywiste od samego poczatku: wstanie - pozabija (prawie) wszystkich - zabija jego.
Co kto lubi, moze ja sie wczouc nie moglem z powodu tego ze tak wiele rzeczy mnie tam razilo.
Np. bardzo podobny film - "BOO" - "Nieuleczalny Strach" (kolejny genialnie przelozony tytul) - ma gorsza opinie, a jakos mnie potrafil przestraszyc i trzymac w mozliwie wyosokim napieciu.

ocenił(a) film na 7
wojteknwk

fakt,dwojka gorsza od jedynki i to sporo:/ tez mnie razila glupota tej lekarki(a lekarz dzial mi na nerwy) i jej pomysly oraz to ze pacjentka nie zostala przetransportowana do szpitala w miescie z psychologiem.
Zlego pana nie rozebrano bo mu zdaje sie sweter przyssal do ciala;)
Akcja policji(i sami policjanci)byla wrecz smieszna tak jak i pacjentka co ciagle chodzila do wc;)

użytkownik usunięty
Baby_Firefly

!!! UWAGA SPOILERY !!!!

Nie podeszło mi także to, jak można z tak dość duże odłegłości trafić kogoś kilofem i przebić go na wylot. Oglądałem swego czasu za dawnych lat film, 007 zgłoś się i było w jednym odcinku ile to żołnierz musi mieć siły, aby wbić się wojskownym nożem w drzewo. Tutaj się udało kobiecie kilofem, który nie wiem ile ważył w tak grubego gościa :-).

wojteknwk

Wojtek bardzo dobrze okreslil caly ten film. Dla mnie to byla tez paranoja co tam sie wyprawialo.

Dalem ocene 4/10 czyli ponizej oczekiwan. :]

ocenił(a) film na 7
wojteknwk

Tak to jest jak się chce zaimponować towarzyszce.

Film dla mnie dobry. Nie rewelacyjny ale POLECAM!

Jak ie wiesz czemu go nie rozebrała to widze towarzyszka Cię musiała wtedy zagdać:)

Jaka jest Twoja ocena?