PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=472165}

Hotel zła 2

Fritt vilt II
2008
5,9 5,2 tys. ocen
5,9 10 1 5202
6,7 7 krytyków
Hotel zła 2
powrót do forum filmu Hotel zła 2

Za namową arielosa, który napisał mi, że zbytnio nie stracę oglądając ten film bez napisów (miał rację) zobaczyłem go. Jestem fanem pierwszej części i jest to jeden z moich ulubionych nowych slasherów. Dlatego też z chęcią łyknąłem część drugą. I podobała mi się. Od razu trzeba przyjąć, że jest to slasher czysto rozrywkowy i logika w niektórych miejscach może poważnie zaszfankować :D No wiadomo, że morderca zabity w części pierwszej jakoś obudzić się musi :) Klimat filmu jest bardzi podobny do tego z części pierwszej. Tym razem zamiast opuszczonego hotelu mamy równie opustoszały szpital. Bohaterowie znowu są sympatyczni (no chyba, że wszyscy Norwedzy tacy są) i szkoda jak któs ginie. Film trzyma w napięciu i posiada wiele jump scenek. Dawno nie widziałem slashera, w którym tak doskonale widać przemianę final girl z ofiary w prawdziwego łowcę :) Ogólnie jest to dobrze wykonany slasher w starym, dla mnie dobrym stylu. Lubie kotlety i nawet te odgrzewane dlatego też "Fritt vilt 2" mi się podoba i ma ode mnie naciągane 8/10.

_EemuU_

"Lubie kotlety i nawet te odgrzewane dlatego też "Fritt vilt 2" mi się podoba i ma ode mnie naciągane 8/10. "

Zapomniało się, że pisze jaką ocene się dało ? :)

" 635963 _EemuU_
8 marca 2009
23:28 ocenił(a) na:6/10 "

;)

użytkownik usunięty
tomek1313

Po roku mógł obejrzeć ponownie i zmienić zdanie, to chyba oczywiste.