Szkoda czasu. Chociaz tytul filmu odpowiada tresci. Tylko tyle. Bohater jest zalosny. Nawet nie wiem czy mi go zal czy bardziej denerwuje mnie. Nie polecam. Zachowanie zony jest zalosne, zero szacunku do siebie. Przykre, chyba wiekszosc kobiet taka jest, niestety.
Mnie się film nawet podobał, jak na polską produkcję to niezły.
Racja, głowny bohater załosny, zachowuje się jak jakieś bydle - kochanka go poirytowała, to wraca to żony a ta się mu daje ot tak. Żadnego z bohaterów nie polubiłam, ale film jest nawet w porządku- można obejrzeć chociażby ze względu na grę Karoliny Gorczycy :)
Mnie też się film podobał.Historia ciekawie pokazana.
Główny bohater...szkoda słów...Czy ten facet w ogóle wiedział czego chce od życia???
Z twojej wypowiedzi wynika ,że irytuje Cię zachowanie głównego bohatera. A to bardzo dobrze. Jeśli ten film wzbudza w nas takie emocje , to znaczy ,że jest dobry.
Dziwi mnie natomiast Twoja ocena. 3/10? Nie wiem co oceniałaś , bo chyba nie zdjęcia , nie grę aktorską i nie scenariusz?
Nie oceniam filmów , na podstawie tego ,czy irytuje mnie historia i główny bohater. Mam wrażenie ,że ocenę wystawiłaś na podstawie swoich subiektywnych odczuć do zdrady.