Wspaniały film polski świetnie oddany dramat i sytuacje życiowe ludzi. Bardzo dobrze dobrani aktorzy jak zawsze w filmach polskich. Uwielbiam naprawdę polskie kino.
po obejrzeniu tego filmu próbowałem sobie wytłumaczyć bo nie bardzo rozumiałem czego temu facetowi Michałowi grał go Wojciech Zieliński czego mu brakowało mail super prace bo wykonywał to co lubił był dentysta, miał śliczna i bardzo kochająca żonę , która spełniała każde jego życzenie nawet w łóżku była mu poddana , kochała go bardzo, w roli zony śliczna Joanna Orleańska, uwielbiam te aktorkę. Przy niej ta druga jego kobieta, która grała Karolina Gorczyca wypadła naprawdę blado. Ja gdybym był na miejscu Michała nie szukał bym problemów i przygód a małolata bo przy jego filmowej zonie była beznadziejna i Joanna przebijała ja swoja uroda i pięknym ciałem( pogoniłbym te gówniarę ) na 100%. Polecam ten film facetom i nie tylko, ja daje 9 na 10. Dla mnie mimo ze jestem facetem jest to zwykły grajek który nie może się opanować jak widzi małolatę i odrazu mu staje. A jego zona naprawdę byle super w łóżku również. Jest zwykłym H...............do kwadrantu.
I nie dziwcie się faceci ze później kobiety tak z nami robią to jest tylko nasza wina ja nie zaliczam się do grana takich dupków jak wy podobni do tego z filmu.
ja dla Karoliny Gorczycy rzucilbym dzieci zone i wszystko co mam... magnetyczna kobieta... nawet jesli bylaby zbzikowaną dziewuchą
nie, no! dobiles mnie! czy ludzie maja twoja wypowiedz traktowac powaznie?! zostawilbys zone i dzieci dla kobiety, ktorej kompletnie nie znasz? to wspolczuje twojej rodzinie i mam nadzieje, ze jestes wyjatkiem, a ten komentarz, to jakiegos rodzaju zart. chyba nie przeczytales wypowiedzi poprzednika... spojrz na ostatnie zdanie!
ja bym tak zrobił, nigdy nie trwałbym w nudnym pozbawionym emocji związku proste :)
btw skąd ten koles niby wie jaka byla ona w łóżku... skoro ją zostawil dla kochanki to najzwyczajniej w świecie z żoną bylo cos nie tak, jak dla mnie byla mdłą nudną kobietą bez wyrazu i tyle
podtrzymuje swoje zdanie- mam nadzieje, ze jestes wyjatkiem i takich typow jak ty jest na swiecie malo. btw, ile masz lat? nie chce cie osmieszyc ani prawic moralow, ale ciekawi mnie to
nie mam zamiaru odpowiadać na to ile mam lat, komuś kto nazywa mnie typem... nie wiem czy wiesz ale świat i ludzie mają mnóstwo odcieni i różne zdanie na wiele tematów, a to, że moje jest odmienne nie upoważnia Cie do traktowania mnie protekcjonalnie
nie obrazaj sie. zapytalam, bo wg mnie jestes bardzo niedojrzaly. zeby wybierac seks ponad rodzine...
a kto powiedzial ze wybralbym seks, moze po prostu kochalbym ją. byc moze jestes jedną z tych dziewuch co siedzą przy mężu nawet jak są olewane, ingorowane albo co gorsza bite... sorry ale nawet dla rodziny nie poświęcilbym swojego szczescia
A ja się zgadzam z kolegą. Jestem kobietą i oczywiście nie chciałabym być zdradzana przez ukochaną osobę, ale jak wiadomo serce nie sługa, poza tym w każdym związku w końcu pojawia się nuda i albo uda nam się nad nią zapanować i trwamy w nim dalej nieco mniej szczęśliwi ale za to mamy poczucie że jesteśmy fair albo dajemy się ponieść emocjom. Najgorsze w tym wszystkim są kłamstwa a nie zdrady. Zresztą gdyby mój facet powiedział mi że zostawia mnie dla Gorczycy pewnie nawet nie byłabym zła :)
Spoko :) Chociażby po to, by udowodnić użytkownikowi powyżej że zajebista żona = nie zdradzana żona :P
Eee tam nudna. No kochanki zwykle bywają mniej nudne od żon, bo nie zanudzają kochanka pieluchami, obiadami, zakupami, rachunkami. Z kochanką zwykle uprawia się seks i inne przyjemności a przy żonie szaleństwa przysłania nudna codzienność. W ten sposób można zawsze o partnerze powiedzieć że jest nudny bo kojarzy się z szarą codziennością, a kochanek/kochanka zawsze wnosi coś świeżego, innego, nowego
Ale dałeś do pieca. Wyszło powszechne utożsamianie aktora z rolą, którą gra lub po prostu ocena po opakowaniu.
Pogłębiona wersja fanek np Justina Bibera. Ty jeszcze rzuciłbys żonę i dziecko. Ale z Ciebie Pała zakuta. Przeklinać nie będę ale takiego młotka to dawno nie widziałem.
W stu procentach zgadzam się z Twoja wypowiedzią. Tylko, ze moja ocena to 10/10.
Wstrząsnął mną ten film, nie mogę przestać o nim myśleć.
Dobry film. Świetnie sfilmowany deszcz, dobra muzyka, przesłanie średnie ale film dobrze zagrany i świetne zdjęcia! Szczególnie deszcz