6,3 11 tys. ocen
6,3 10 1 10769
4,2 5 krytyków
Huśtawka
powrót do forum filmu Huśtawka

Gniot straszliwy

ocenił(a) film na 7

Beznadziejny,dżwięk tradycyjnie w polskim filmie to koszmar,dialogi są
niezrozumiałe...scenariusz bzdurny, aktor Zieliński ,którego ostatnio robi się pełno wszędzie
jak Karolaka...beznadziejny..nadaje się tylko do epizodzików w serialach kryminalnych TV.
Gość jest drewnianym klocem,do tego brzydkim. Jedynie na osłodę tego gniota pozostaje
Karolina Gorczyca... świetna.

jagode

No wiesz co? Akurat Zieliński jest boski:) Oglądałaś Chrzest, uważam że świetnie tam grał, ale to moje subiektywne zdanie.

ocenił(a) film na 7
mayday666

"Chrzest" - oglądałem, akurat tam świetny jest były Popiełuszko. Zieliński to drewniak i do tego równie brzydki kloc jak Szyc i Karolak...którzy teraz wyskakują nawet z konserwy tuńczyka ...jak otwierasz. Szrekowate szerokie tłuste gęby...
natomiast aktorki świetne Rybicka ma to coś...sexapil ?

jagode

Cóż, skoro jako facet oceniasz film wyłącznie po wyglądzie i atrakcyjności męskiego grona aktorów w nim grających, komentarz wydaje się być co najmniej zbędny.

dolmis

dolmis - trafne spostrzeżenie :-))))

ocenił(a) film na 7
GumCo

No, nie. Dobrych aktorów cenię bardziej niż aktorki dobre:) Aktorki szczególnie atrakcyjne są ozdobą samą w sobie ...a jeszcze jak ma warsztat to w ogóle...Aktor powinnien mieć hmmm haryzmę...a taki Zieliński no ku...a jak On może być boski! Albo Karolak? A weż takiego Janka Frycza - genialny aktor.

jagode

Aktor powinien mieć charyzmę, a Ty słownik ortograficzny.
Tak, wytykasz wygląd czyjejś twarzy, to ja mogę wytykać wygląd Twojej bzdurnej wypowiedzi.

ocenił(a) film na 7
maytman

O rany! Poprawiaj dalej wypracowania w swoim gimnazjum synu smutny. Domyślam się,że z Twoją twarzą jest...też coś , nie tak ? Pryszcze ropne...czy po prostu jest szpetna ?

jagode

a Ty jagode ani seksapilu ani niczego=) pisze tak i przychodzi mi to równie łatwo jak Tobie =) i wiesz.... to całkiem fajne jest =) Musisz być bardzo sfrustrowaną osóbką =) anyway.... pozdrawiam bo co mi pozostało.

ocenił(a) film na 7
biedrAnka

buhahaha! Anka! Ja sfrustro.... nic podobnego! Jestem jajcarzem z natury...i na codzień :) Tylko mam alergię na tych nowo wykreowanych niby celebrytów....co to zagrał w jednym filmie...i nagle go pełno wszędzie...tak jaki kiedyś było z Pazurą...pamietasz jakiś film bez niego? Był czas Lindy ..teraz nareszcie ma ogony ...bo dla mnie to był zawsze aktor wiejskiej gawiedzi...-nie chce mi się z tobą gadać, co ty wiesz o zabijaniu itp. Pazura to samo...był natłok Zamachowskiego kurdupla....ech1 nie chce mi się pisać :) kończę właśnie 12 letniego Glenfidlich ...bardzo miły sobotni wieczór. salut!

jagode

Zgadam się , dokończyłem tylko ze względu na Gorczyce i Orleańską bo miło na nie popatrzeć. Sam film cieńki jeszcze bardziej od Chrzestu a Zieliński to jakaś pomyłka.

ocenił(a) film na 7
maniac44

dobry film obyczajowy .... bez wodotrysków i w miarę realistyczny ... ładne kobietki ;-)) faceci chyba też estetyczni hehe ... tematyka wiecznie aktualna ..... ale prawda że być może dla młodzieży z okolic gimnazjum może być "nudny" bo problemy małżeńskie ich jeszcze nie dotyczą ...