Bardzo dobra muzyka napisana przez W.Kilara.A propos szukam tejże właśnie po necie.
Mi też sie ogromnie muzyka podoba, jakbyś znalazł(a) to napsiz do mnie : zolnierki@op.pl. A co do filmu jest wspaniały, nie tylko muzyka, ale cła tresć i pzrede wszysktim Filipski w roli Hubala. Pozfdrawiam
Na prózno chłopaki szukac. Oprawa niestety nigdy nie ujrzała światła dziennego. Leży gdzieś sobie zapewne w archiwach TVP i zżerają ją mole:/ To smutne, ale prawdziwe:/ być może kiedyś jakiś pasjonat muzyki kilara, który bedzie miła odpowiedni budżet wyłoży pieniądze grupie o remasteringu staroci i ktoś się tym zajmie w przyszłości. Szkoda, bo to naprawde jedna z najpiękniejszych partytur Kilara. Muzyka patriotyczna muzyka zdobiąca znakomita główna rolę.
Wystarczyłoby chociaz wydać to na jakieś składance The Best Of ale jak już w/w nagranie(i to w mono) leży gdzieś w archiwach i tylko chyba cud sprawi, że kiedyś usłyszymy nagranie kilara w napędach cd-audio.
jest na wrzucie.pl,wystarczy wcisnąć nazwę Hubal od razu się wyświetli wiem,ponieważ sama jej dzisiaj szukałam.