Hubal

1973
7,6 11 tys. ocen
7,6 10 1 11081
6,3 3 krytyków
Hubal
powrót do forum filmu Hubal

użytkownik usunięty

Bardzo dobra muzyka napisana przez W.Kilara.A propos szukam tejże właśnie po necie.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty

Mi też sie ogromnie muzyka podoba, jakbyś znalazł(a) to napsiz do mnie : zolnierki@op.pl. A co do filmu jest wspaniały, nie tylko muzyka, ale cła tresć i pzrede wszysktim Filipski w roli Hubala. Pozfdrawiam

Na prózno chłopaki szukac. Oprawa niestety nigdy nie ujrzała światła dziennego. Leży gdzieś sobie zapewne w archiwach TVP i zżerają ją mole:/ To smutne, ale prawdziwe:/ być może kiedyś jakiś pasjonat muzyki kilara, który bedzie miła odpowiedni budżet wyłoży pieniądze grupie o remasteringu staroci i ktoś się tym zajmie w przyszłości. Szkoda, bo to naprawde jedna z najpiękniejszych partytur Kilara. Muzyka patriotyczna muzyka zdobiąca znakomita główna rolę.
Wystarczyłoby chociaz wydać to na jakieś składance The Best Of ale jak już w/w nagranie(i to w mono) leży gdzieś w archiwach i tylko chyba cud sprawi, że kiedyś usłyszymy nagranie kilara w napędach cd-audio.

ocenił(a) film na 9
Thedues_3

jest na wrzucie.pl,wystarczy wcisnąć nazwę Hubal od razu się wyświetli wiem,ponieważ sama jej dzisiaj szukałam.

ocenił(a) film na 9
JUSTYNA3513_2

Mi też ta muzyka się podoba a film świetny choć już stary przydało by się nakręcić po tylu latach przerwy jakiś inny dobry wojenny film ale film naprawdę wojenny a nie jakaś tam okupacja czy szpiegowski czy coś jeszcze innego .