Jak w temacie?
Chciałbym pójść z 9 letnim bratem do kina, a on niestety nie nadąży z czytaniem napisów.
Z dubbingiem bedzie napewno. Ptanie, czy będzie wersja z napissami? Poszedłbym ale dubbingu nie strawię.
Też jestem za tym, aby filmy były puszczane w oryginale, aczkolwiek chciałbym się wybrać na ten film z młodszym bratem. Pasowało by mi gdyby były dwie wersje: z napisami i dubbingiem.
Podpisuje się pod tą odpowiedzią. Ja nie trawię polskiego dubbingu a zwłaszcza jak
słyszę głos Joanny Jabłczyńskiej oraz Julii Kamińskiej. Obie dziewczyny nie na dają się do tej roli.
Jabłczyńska niech zostanie na Wspólnej a Julka zostanie BrzydUlą !!!!
Hmmm do premiery ledwie 3 tygodnie a wciąż nie ma trailera z dubbingiem, więc może jednak go nie będzie?
No to super.
Bo już się bałem, że nie zobaczę w kinie najlepszego filmu zrobionego w 3D ever.
Polski dubbing zazwyczaj jest na tak niskim poziomie, że nie da się tego słuchać niestety.
Po raz pierwszy chciałam, żeby film był z dubbingiem. Obiecałam 7-letniej siostrzenicy ten seans... :/ To przecież film dla dzieci!
Królewna śnieżka jest jedna, bardzo mroczna, ale nikt nie powie, że to powieść dla doroslych. Ogarnij sie troche. Z Pinokia też możńa zrobić horror, ale nie bedzie to juz ten Pinokio i nic nie zmieni tego, że książka ta powstala jako dzielo dla dzieci.
Wobec tego, porozmawiajmy o wódce. Albo o tym jaki buckmacherzy dają kurs na "w ciemności" pojutrze.
byłam dzisiaj w Multikinie i był trailer z dubbingiem, więc na pewno film będzie z dubbingiem, też ciekawe czy będzie z napisami
Od administrator strony Dubbing.pl usłyszałem, że do tego filmu mają być napisy, tak więc nie jestem przekonany do twoich informacji.
ok, zwracam honor, chyba jednak trailer był z napisami, tak to jest jak się przed filmem ogląda 30 minut reklam i trailerów, może się coś pomieszać
nie miałeś nigdy sytuacji, że oglądasz angielski film i dopiero po kilkunastu minutach się orientujesz, że nie włączyłeś napisów? Tak to jest, jak się rozumie dobrze angielski. Oraz, jak już wspomniałam, obejrzenie pół godziny trailerów powoduje, że można się pomylić
No ja na prazykład jeszcze odrożniam polski od angielskiego, a Tobie dobrze byłoby oprócz napisów, czasem, nie zaczęsto, tak zeby się nie przegrzał, włączyć mózg.
Przed wczorajszym seansem zadzwoniłam do Multikina w Złotych Tarasach z pytaniem, czy film jest z dubbingiem czy z napisami. Pan z lekkim poirytowaniem w głosie powiedziała, że z dubbingiem "bo to przecież film dla dzieci". Na miejscu okazało się, że film był... z napisami!
parę miesięcy musisz odczekać od premiery kinowej. Film jako jeden z niewielu, może się pochwalić podobno, genialnym 3D, także polecam IMAX.
Jak to się brzydko mówi - na dzień dzisiejszy - film jest z napisami. Powiem jeszcze tyle, że film nie jest dla dzieci, Pomijając nawet pewne drastyczne sceny, film dla dziewięcioletniego dziecka jest za długi i niezrozumiały. Sceny związane z historią kina będą dla dziecka nieciekawe i nużące.