PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557619}
7,0 75 tys. ocen
7,0 10 1 75350
7,1 51 krytyków
Hugo i jego wynalazek
powrót do forum filmu Hugo i jego wynalazek

Haha pierwszy w temacie a na pewno film się rozrośnie ;] co do samego filmu Martin nie musi już udawadniać że jest bezwzględnie wybitnym reżyserem także film obowiązkowy do obejrzenia.

ocenił(a) film na 4
Konrii3

bo sie zsikasz!!

Konrii3

co ? jego filmy są jedynie dobre, fabularnie, zagadkowo są rewelka, ale od strony technicznej słabizna

ocenił(a) film na 8
UPADLY_WIDZ

upadłeś widzu w przepaść !!!

Konrii3

Technicznie słabe? Aviator to jeden z najlepiej sfotografowanych i zmontowanych filmów! Tercet Scorsese - Richardson - Schoonmaker rządzi!

krzychun

Raczej od strony technicznej jego filmy są zawsze świetne błyskotliwie wyreżyserowane, niekiedy z pomysłem i z polotem dynamicznie zmontowane, ale jeśli chodzi o fabuły jego filmów to od czasu "Casyna" raczej nie powalają na kolana. No może dopiero tegoroczna wyspa tajemnic miała mocniejsza fabułę.

Konrii3

Mnie najbardziej zachwyca obsada: Lee, Law, Kingsley, Griffiths, epizodycznie Depp... Ciekawie! :)

Konrii3

Oczywiście, że obowiązkowy, w końcu Scorsese będący wielbicielem technologii 3D kręci go właśnie w 3D, które z pewnością wszyscy jego fani uwielbiają równie bardzo, co on sam.

;D

użytkownik usunięty
Kazioo

Obowiązkowy? Chyba kpisz. Nie pamiętam kiedy ostatnio się tak wynudziłam. 11 oscarów? Kpina.

Nominacji

użytkownik usunięty
piczympoom

Oczywiście, chodziło o nominacje:) Taka byłam wtedy wstrząśnięta nie zmieszana.