3D Hugo i jego wynalazek? :| mam nadzieję, że to się jeszcze zmieni, bo ten tytuł sugeruje raczej jakiś film animowany dla dzieci
Mi to się kojarzy z Hugo z Polsatu. A wynalazek z hugokopterem. Tytuł absolutnie niezachęcający, tym bardziej 3D.
Święta racja. Mogliby zostawić samo "Hugo", a skoro bali się, że będzie się kojarzyć z tym skrzatem, wziąć oryginalny tytuł powieści, z którego zrezygnował Scorsese- "Wynalazek Hugo Cabreta".
Moim zdaniem jakiś debil wymyśla polskie tytuły. Teraz nagminne stało się dodawanie do polskie tytułu "3D" chociaż angielski tytuł tego niema np.: "3D Transformers 3 (Transformers: Dark of the Moon)", "Conan Barbarzyńca 3D (Conan the Barbarian)". Poza tym pozostawiłbym " Hugo" - najlepiej pasuje. *
*Na dodatek rzygam już tymi filmami 3D. Tylko w jednym filmie widziałem prawdziwe efekty 3D "Jak wytresować smoka''. A ostatnie filmy takie jak Piraci z Karaibów czy Kapitan Ameryka (straszne dno) prawie ich nie ma, a zdzierają z ciebie kasę.
Zgadzam sie z przedmówcą - człowiek chce iść do kina to musi wybuli prawie 10zl wiecej na cholerne 3d ktore tylko pogarsza obraz ...
A tytul to powinno byc samo Hugo - i jego wynalazek? W/g trailera to wynalazek jego ojca ktory mu zostawil tego 'robota' ...